![]() ![]() |
| fortelady |
Mar 18 2007, 01:37 PM
|
|
Musafir |
cica da, vine. mie imi e ciuda ca noaptea e frig (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si dimineata. si imi ingheata picioarele in pantofi (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) si ma dor toate alea dupa aia
albinoooo nu jura ca dupa aia tre sa de dezlege taica popa de juramant. se zice "jur ca nu mai beau... pana data viitoare" |
|
|
|
Mar 18 2007, 02:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pai e de la sine inteles ca pana data viitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| kalua |
Mar 19 2007, 10:37 AM
|
|
Musafir |
'neataaaaa!
Unde sunteti? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) E chiar asa de luni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Mar 19 2007, 10:46 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Mar 19 2007, 10:47 AM
|
|
Musafir |
Io imi facusem planu ca vai ce mai fac eu la licentza azi. Dar mi s-a intors o prietena f buna din Franta si acu tre sa ma duc la un suc sa imi povesteasca ce peripetii a avut pe acolo. Ca ea peste tot pe unde merge numa de peripetii are parte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si parca vad ca ne intindem la povesti.
|
|
|
|
Mar 19 2007, 10:54 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
neata
am inceput ziua de luni cu nshpe probleme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu ma intrebati de ce mi se pare amuzant :| |
|
|
|
| kalua |
Mar 19 2007, 11:07 AM
|
|
Musafir |
angel, atunci intalnire amuzanta iti doresc!
berbeaco, de-aia avem probleme, sa le rezolvam. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) la noi ninge maruntel, dar inca nu se depune zapada. |
|
|
|
Mar 19 2007, 01:32 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
mi-a "smuls" un zambet pana la urechi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat. Merele din varful pomului se gandesc ca este ceva in neregula cu ele, cand, de fapt, sunt extraordinare. Trebuie numai sa astepte sa apara barbatul potrivit, care sa fie suficient de curajos sa urce pana in varful pomului. Barbatii sunt precum un vin bun. Incep prin a fi struguri si depinde de femei daca reusesc sa stoarca toata pleava din ei pana cand acestia sa se transforme in ceva acceptabil pentru cina. |
|
|
|
Mar 19 2007, 08:50 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna seara. Eu sunt trista. Mi-am luat adio de la P&G azi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A fost o zi tare grea....
|
|
|
|
| kalua |
Mar 19 2007, 09:03 PM
|
|
Musafir |
Szi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Dar lasa ca asa-i frumos, cand te desparti de ei totul fiind ok si-i vei pastra pozitiv in suflet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 02:45 AM |
|
|