IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1059 1060 1061 1062 1063 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Jan 8 2008, 08:27 PM
Post #10601

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Salutare Albi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mor de ras cand ma gandesc cum ii va fi alui tau cu mama soacra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Fetelor, am trecut la artileria grea. Am dat iama intr-un plafar si mi-am luat tot felul de cereale si vitamine. In primul rand spirulina. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Jan 8 2008, 08:42 PM
Post #10602

Musafir

Szi, si cu tequila mea cum ramane? O refuzi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ? Sa stiti ca se supara ospatarul pe voi ca nu beti si voi un paharel... adica eu fac cinste si voi ... (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jan 8 2008, 08:44 PM
Post #10603

Musafir

eu ma servesc (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 8 2008, 08:48 PM
Post #10604

Musafir

eu sunt f zuparata..ca am aflat ca la desen tehnic s-a hotarat profu(enervat ca nu ne ducem la cursul lui)...sa ne dea autocad..pe calculator..si scris!!! tribon...program pe care nici macar n-am apucat sa-l incercam pe comp (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 8 2008, 09:01 PM
Post #10605

Musafir

Buna seara fetelor! Treg si eu o fuga prin bar sa va urez bafta la examene, sanatate celor racite si somn lung si bun pe perioada noptii celor care-s dupa alt fus orar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Forte, sa porti sanatoasa fustita! Au lucruri dragute pe acolo, dar unele mi se par cam scumpe.
Albi drum bun si sa ajungi cu bine!
Incerc sa trag de mine sa ma apuc sa fac niste teste grila la franceza, dar am o lene...

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 8 2008, 09:14 PM
Post #10606

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

sunt trista, sufar (nu stiu de ce) si sare winampu` numa pe melodii de-alea de mi se frange inima... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 8 2008, 09:15 PM
Post #10607

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(fortelady @ Jan 8 2008, 09:09 PM) *
szi si happycat, cand aflati raspunsu' sa-mi ziceti si mie. am dormit de la 1 la 4 azi noapte, si de la 7 jumate la 8 si un pic

Si mie..si mie, eu am adormit pe la 6 am.

Forte, nu ne arati si poze? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si cu cauciurile ce ai facut? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lxn, nu te supara, nu iti refuzam bautura, dar cred ca ospatarul are mai multe vitamine..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jan 8 2008, 09:19 PM

+Quote Post
Meg
post Jan 8 2008, 09:29 PM
Post #10608

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

rozy, autocadul merge. numai sa iti bati vreo 2 ore cu el.. si iese.
noua ne-a dat niste piese de desenat de te uitai .. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
si la fel ne vaicaream
dar usor usor.. am facut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jan 8 2008, 09:37 PM
Post #10609

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

sa Sz se descurca el ca mama il iubeste mai mult decat pe mine!!!o sa o duca boiereste!!
eu sper sa gasesc eu repede apartament sa inchiriez pe numele meu ca sa vina la mine si sa ne apucam de treaba!!!
am si eu un examen maine dimineata...pe care zil eu ca o sa-l iau usor!!
si cu asta am 3 luate ceea ce inseamna ca nu o sa raman repetenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
puuupppp
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 8 2008, 09:41 PM
Post #10610

Musafir

Cred ca 2 ore dureaz tot examenul lu' rozy... bine macar ca nu le-a zis in ziua examenului ce si cum le da. Ce ti-e si cu profesorii astia!
Lasati, dragelor, ca trece si sesiune cat ai zice... "sesiune" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Incerc si eu sa va incurajez, dar nici eu nu's mai breaza, tot aflu pe ultima suta de metri de chestii noi.
De ex, stiam ca am de facut o zi de radio, adica scriptul pe minute si secunde. Acum am aflat ca am si de inregistrat o emisiune din ziua inventata de noi, cu jingle-uri cu tot (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) si asta pana luni! Muma ei de treaba! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1059 1060 1061 1062 1063 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2025 - 11:05 AM