IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1060 1061 1062 1063 1064 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Meg
post Jan 8 2008, 09:49 PM
Post #10611

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

rozy. noi dam examen in catia. n-am mai auzit de asta in viatza me, daca m-ai fi intrebat ziceam ca e nume de fomee din rusia muma.
deci.. zambeste.. poate fi mai rau! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 8 2008, 10:00 PM
Post #10612

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Albinuta n-are cum sa-l iubeasca mai tare ca pe tine, cand o sa ai copii o sa vezi ca nu poate fii asa.
Spoooooooor la invatat si cat m. multe examene luate.
Meg e buna de invatat Catia ca sunt destul de cautati cei care stiu.

+Quote Post
Cindy
post Jan 8 2008, 10:06 PM
Post #10613

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu am mai lipsit pe la unele cursuri si acum mi se pare ca am niste lacune enorme, nu am inteles multe chestii despre proiecte, nu stiu de unde sa le iau, cum sa le aborez etc..Ma simt ca o incompetenta.

Poke, spuneai de logica, mi-ai trezit amintiri din liceu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie mi-a placut foarte mult logica, am dat si bacul la logica in loc de sport (si nu era grila) si am luat 10 in cap. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bine, cu siguranta este materia mai grea decat in liceu, dar ideea este cred ca daca intelegi anumite concepte, restul devine usor.

This post has been edited by sweet_girl: Jan 8 2008, 10:10 PM

+Quote Post
rozy
post Jan 8 2008, 10:10 PM
Post #10614

Musafir

mai....eu cu autocadu ma descurc....dar mi se pare o cretinitate sa dai proba SCRISA!!! la asa ceva(plus ca am zis...tribon nu am facut deloc).adica eu ce sa-i scriu in lucrare? "daca ne inchipuim noi asaaaa meniul...ne ducem la tools...dam click pe nush ce...apoi click dreapta...si hooop! a iesit o treaba" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si cursul de desen tehnic mi se pare stupid(nu in primul an cand faceam la mana)..mai ales ca este facut fara calculator si programul respectiv in fata...dar de!! tre sa fie si profu ala platit pt cursul lui...nu? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 8 2008, 10:24 PM
Post #10615

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

QUOTE(lxn @ Jan 8 2008, 08:42 PM) *
Szi, si cu tequila mea cum ramane? O refuzi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ? Sa stiti ca se supara ospatarul pe voi ca nu beti si voi un paharel... adica eu fac cinste si voi ... (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

Lxn, mai ai tequila! Vreau si eu!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Meg
post Jan 8 2008, 10:46 PM
Post #10616

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

valeu, rozy, ce-am mai desenat suruburi la scara! si piulite, si dracu sa le pieptene! ne prinde (pe mine si pe pretenu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ora 3 dimineata lucrand la temele mele.. (mda, ne dadea o gramada de desene si cred ca singura o luam razna)
Missn7, o fi ea buna catia, dar noua ne-a predat doar un curs (predat?! daca ii pot spune asa). si hop tzop examen din el. promovam, gata stim catia.
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 8 2008, 11:27 PM
Post #10617

Musafir

QUOTE(Ala80 @ Jan 8 2008, 10:24 PM) *
Lxn, mai ai tequila! Vreau si eu!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Cu dedicatie, pentru Ala... am lasat si sticla pe masa, sa te servesti cat poftesti:

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/is323095.jpg)

Fetelor, relaaaax, e tarziu, faceti si voi o pauza de proiecte pana maine, asa, ca mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 8 2008, 11:35 PM
Post #10618

Musafir

moaaamaa este o matza afara..face ca tot dracii...nu mai miauna...deja zici ca tipa! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 8 2008, 11:46 PM
Post #10619

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Lxn, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ! Am nevoie de toata sticla. Urmeaza o noapte aproape alba. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 8 2008, 11:47 PM
Post #10620

Musafir

wow ala... cu ce ocazie?

aaa ramasesem datoare: pai cauciucurile.,.. maine cand m-or scoate baietii din parcare. eu nu am reusit aseara.
acum ma duc sa fac dus, ca-s transpirata si ma dor toate alea

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1060 1061 1062 1063 1064 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2025 - 09:34 AM