![]() ![]() |
Jan 8 2008, 09:49 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
rozy. noi dam examen in catia. n-am mai auzit de asta in viatza me, daca m-ai fi intrebat ziceam ca e nume de fomee din rusia muma.
deci.. zambeste.. poate fi mai rau! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jan 8 2008, 10:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Albinuta n-are cum sa-l iubeasca mai tare ca pe tine, cand o sa ai copii o sa vezi ca nu poate fii asa.
Spoooooooor la invatat si cat m. multe examene luate. Meg e buna de invatat Catia ca sunt destul de cautati cei care stiu. |
|
|
|
Jan 8 2008, 10:06 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Eu am mai lipsit pe la unele cursuri si acum mi se pare ca am niste lacune enorme, nu am inteles multe chestii despre proiecte, nu stiu de unde sa le iau, cum sa le aborez etc..Ma simt ca o incompetenta.
Poke, spuneai de logica, mi-ai trezit amintiri din liceu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie mi-a placut foarte mult logica, am dat si bacul la logica in loc de sport (si nu era grila) si am luat 10 in cap. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bine, cu siguranta este materia mai grea decat in liceu, dar ideea este cred ca daca intelegi anumite concepte, restul devine usor. This post has been edited by sweet_girl: Jan 8 2008, 10:10 PM |
|
|
|
| rozy |
Jan 8 2008, 10:10 PM
|
|
Musafir |
mai....eu cu autocadu ma descurc....dar mi se pare o cretinitate sa dai proba SCRISA!!! la asa ceva(plus ca am zis...tribon nu am facut deloc).adica eu ce sa-i scriu in lucrare? "daca ne inchipuim noi asaaaa meniul...ne ducem la tools...dam click pe nush ce...apoi click dreapta...si hooop! a iesit o treaba" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si cursul de desen tehnic mi se pare stupid(nu in primul an cand faceam la mana)..mai ales ca este facut fara calculator si programul respectiv in fata...dar de!! tre sa fie si profu ala platit pt cursul lui...nu? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Jan 8 2008, 10:24 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Szi, si cu tequila mea cum ramane? O refuzi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ? Sa stiti ca se supara ospatarul pe voi ca nu beti si voi un paharel... adica eu fac cinste si voi ... (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Lxn, mai ai tequila! Vreau si eu!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
Jan 8 2008, 10:46 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
valeu, rozy, ce-am mai desenat suruburi la scara! si piulite, si dracu sa le pieptene! ne prinde (pe mine si pe pretenu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ora 3 dimineata lucrand la temele mele.. (mda, ne dadea o gramada de desene si cred ca singura o luam razna)
Missn7, o fi ea buna catia, dar noua ne-a predat doar un curs (predat?! daca ii pot spune asa). si hop tzop examen din el. promovam, gata stim catia. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jan 8 2008, 11:27 PM
|
|
Musafir |
Lxn, mai ai tequila! Vreau si eu!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cu dedicatie, pentru Ala... am lasat si sticla pe masa, sa te servesti cat poftesti: (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/is323095.jpg) Fetelor, relaaaax, e tarziu, faceti si voi o pauza de proiecte pana maine, asa, ca mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jan 8 2008, 11:35 PM
|
|
Musafir |
moaaamaa este o matza afara..face ca tot dracii...nu mai miauna...deja zici ca tipa! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Jan 8 2008, 11:46 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Lxn, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ! Am nevoie de toata sticla. Urmeaza o noapte aproape alba. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Jan 8 2008, 11:47 PM
|
|
Musafir |
wow ala... cu ce ocazie?
aaa ramasesem datoare: pai cauciucurile.,.. maine cand m-or scoate baietii din parcare. eu nu am reusit aseara. acum ma duc sa fac dus, ca-s transpirata si ma dor toate alea |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27th December 2025 - 09:34 AM |
|
|