![]() ![]() |
| lxn |
Jan 9 2008, 12:37 AM
|
|
Musafir |
Care noapte alba, Ala? Eu am vorbit serios, nu stau sa ametesc de atata facultate. Mai bine de la tequila (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acusica ma bag in pat si mai vaz eu maine ce fac. Asadar, sticla-i a ta (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) .
Va pup, noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jan 9 2008, 08:15 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Lxn,esti la jurnalism? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Unde si in ce an (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sweet,pai tocmai asta e problema.Eu nu inteleg conceptele alea.Iar proful e (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) |
|
|
|
Jan 9 2008, 08:43 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna dimineata. Fetelor, am scapat de blestem. Aseara am "picat" la ora 9. Am dormit bustean pana azi-dimineata la 7 (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Si am gasit si taxi astazi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bine, am dat vreo douazeci de telefoane, dar important e ca nu am mai venit pe jos.
|
|
|
|
Jan 9 2008, 12:47 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
fetelor, stiti in brasov vreun hotel ori vreo pensiune cu preturi cat de cat accesibile? pentru vreo 2 nopti. am gasit eu ceva, dar este numai 150 de euro pe noapte. si inca nu-s chiar asa de bogata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jan 9 2008, 12:57 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna ziua!!
eu ma chinui sa fac bagaje!! nu am nici o tragere!! imi iau niste carti la mine ca sa am ce fac acolo.2 carti de cella serghi! si mai am una acolo le citesc eu in juma de an (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si imi este oarecum rau!! tre sa vina "minunea" si parca vad ca vinemaine cand sunt pe drum. sa vedeti ce amuzant o sa fie!! |
|
|
|
| kalua |
Jan 9 2008, 03:44 PM
|
|
Musafir |
Post mutat aici, topic inchis.
|
|
|
|
Jan 9 2008, 04:15 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
salutare
eu sunt suparata.. din nou.. mi-au iesit ochii sa ajung de la o fac la alta si cand colo profa nu venise. si nici n-a venit. si data viitoare avem examen, nu stim ce vrea, ce doreste etc. se mai merita sa te zbati? aia care n-au venit.. ce destepti au fost! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jan 9 2008, 04:44 PM
|
|
Musafir |
Care-i diferenta intre politie si jendarmerie in tara?
|
|
|
|
Jan 9 2008, 05:04 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
E un hotel Aro sport in spate la noul Aro nu stiu ce preturi au da' stiu ca erau mai mici decat la restul. Si Capitolul are preturi mai mici decat cele de lux. Mai e unul Bella Musica in Piata Sfatului da' nus ce preturi au.
|
|
|
|
Jan 9 2008, 05:04 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
politia face anchete, investigheaza, aduce probe, duce cazul la tribunal.
jandarmeria intervine in situatii de criza. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27th December 2025 - 09:02 AM |
|
|