IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1066 1067 1068 1069 1070 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Teocris
post Jan 10 2008, 03:16 PM
Post #10671

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Dupa cum a scris,imi pare ca nu e prea coapta la minte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu cred sa aiba mai mult de 16-17 ani.Sunt insa de acord cu Maat.Daca a stiut sa faca sex trebuia sa se gandeasca ca vor fi si consecinte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .Am impresia ca nici macar nu stie sigur ca e sau nu insarcinata.Nu pomeneste nimic de nici un test sau control.

In alta ordine de idei
Imi pare rau ca a plecat albi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper ca ajunge cu bine.Astept vesti!!!
Cu somnul si eu am probleme asa ca o mai punem de un club (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Multumesc de ceai si de vin fiert (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) A prins bine!!!Despre chelner ce sa mai zic....Cand e liber?
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 10 2008, 03:24 PM
Post #10672

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Mie imi place f mult avatarul tau, teocris (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 10 2008, 03:44 PM
Post #10673

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Multumesc!!
Dar de vreo 2 zile am dat la my controls sa il schimb.Vad insa ca nu s-a schimbat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 10 2008, 04:33 PM
Post #10674

Musafir

Pe mine nu inceteaza sa ma uimeasca prostia umana! Si nu ma inteleg pe mine de ce imi pun mintea cu toti prostii :magandesc: M-am certat azi cu niste fiinte de la facultate pe grupul de yahoo pentru ca au postat vreo 5 oameni aceeasi informatie, dupa care alti doi o alta informatie, iar eu primesc non stop avertizari pe mail ca exista un mesaj nou. Cand deschid, ce aflu? Exact ce aflasem cu o ora in urma. Rog oamenii politicos sa fie atenti cand posteaza, sa nu mai existe respectiva informatie, ca sa nu primim de 100 de ori mailuri, si mi se sare in cap ca dom'le, fac pe sefa si ca cine-mi da dreptul sa restrictionez postarile lor. Am rugat, n-am dat cu parul!

Ma scuzati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) aveam prea multi nervi cauzati de atata imbecilitate!

Multumesc, Maatzucule, acusica dau si eu cu ochiul, nu de alta, sa ma conving ca intr-adevar unele lucruri n-au limita (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 10 2008, 05:18 PM
Post #10675

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

salutareeeee (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 10 2008, 05:22 PM
Post #10676

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

SAL`TARE , FLUTURAS!
Teo, apasa ctrl si f5 simultan (refresh complet).

+Quote Post
Meg
post Jan 10 2008, 06:20 PM
Post #10677

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Lxn, si eu sunt moderatoare de grup. si tot asa si ai mei se cearta. asa ca le recomand sa isi seteze si sa nu mai primeasca mailuri daca sunt asa deranjati.
in definitiv, si eu primeam cate 20-30 de mailuri pe zi intr-o perioada, mailuri care n-aveau nicio legatura cu scopul grupului. dar le dadeam delete si cu asta basta.
nici nu stii ce informatie este scrisa... si in plus, eu apreciez: oamenilor le pasa de ceilalti si vor ca ei sa afle un anumit lucru. mai rau era daca nu zicea niciunul!
uneori nu ai timp sa verifici..

+Quote Post
emy_souvenirs
post Jan 10 2008, 07:48 PM
Post #10678

Musafir

Fetelor,

incepem inscrierile pentru o noua serie de cursuri de calificare. Veti invata sa faceti coliere, bratari, cercei, inele din margele sticla si pietre semipretioase (ametist, onix, coral, etc), sticla de murano,cristale. Se vor folosi ace speciale, ata speciala, margele, suporti cercei, agatatori- toate aceste materiale vor fi asigurate de noi si incluse in pretul cursului. Perioada: 2 luni a cate 3 ore/saptamana. Vor fi grupe de dimineata si grupe de week-end.
editat

This post has been edited by Maàt: Jan 10 2008, 07:51 PM
Reason for edit: ati cerut/primit accept?! nu!

+Quote Post
Diana.
post Jan 10 2008, 07:52 PM
Post #10679

Fondator eLady.ro

Ne pare rau, insiratul margelelor nu inseamna cariera pentru membrele eLady.RO Ati gresit comunitatea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Iar anunturile PR intra in categoria RECALMA.- Cum ale dvs cursuri NU sint gratuite si cereti bani pe ele(350 lei noi mai precis), tocmai ati incalcat regulamentul forumului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 10 2008, 08:07 PM
Post #10680

Fondator eLady.ro

Io declar oficial ca sint o femeie rea si a naibii... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1066 1067 1068 1069 1070 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2025 - 03:50 AM