![]() ![]() |
| divi2007 |
Jan 10 2008, 09:00 PM
|
|
Musafir |
eu am o vorba "mai bine al dracului decat prost" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jan 10 2008, 09:02 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) taci, o sa se zica de-acum ca sintem si ingimfate... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jan 10 2008, 09:22 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Suntem, suntem, ca avem de ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai, ca ne-am facut reclama, nu gluma. Meritam un "ban"? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jan 10 2008, 09:28 PM
|
|
Musafir |
Exceptional, Di! Pentru o clipa mi-am imaginat o sezatoare eLady, pe scaunele din alea mici, stand in cerc si insirand margele pe ata cu basmaluta pe cap (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Toate posturile astea "inspirate" ne aduc si noua ceva bun: avem pe ce ne ascuti gherutele si avem de ce ne amuza.
Divi, buna vorba ta... si eu incep sa cred ca devin a naibii pe zi ce trece, am ajuns sa am alergia la nesimtire si nu ma feresc sa o arat. Una e sa ai bun simt, si alta e sa suporti neghiobiile altora. Viva eLady! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Jan 10 2008, 09:33 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
M-am vopsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sunt kaki (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am exact culoarea ochilor mei. Nu pot zice ca imi sta rau,dar vroiam un ton mai descis (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Jan 10 2008, 09:39 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Szi, ban? nu...nau uei!
Au reusit sa vina aia de la el greco cu mincarea;... cam rece ! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) lexie, decit sezatoare de-aia de fumei "de la cratita si-atit" .... mai bine ma spinzur! cu ata de la margele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) btw, eu nu port margele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poke darlingule, are u creizy? cum kaki, bre? esti andarcavar? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca tu zici ca este ok, noi o sa te sustinem oricum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| divi2007 |
Jan 10 2008, 09:41 PM
|
|
Musafir |
in ziua de azi daca esti bun esti luat de prost si fraier, pai si atunci trebuie sa ne scoatem gherutele sau de la caz la caz sa fim indiferente cu unele persoane,
asa mi ar place sa lucrez la ZOO (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) mie imi place ca macar pe elady am parte de o vb buna si cate mi se aduna peste zi cand va citesc uit de toate rautatile ca sa nu mai zic ca unele postari iti aduc hohotul pe buze I LOVE YOU GIRLS (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jan 10 2008, 09:42 PM
|
|
|
SI NOI PI TINI...HAI, REPEDE, IMBRATISARE DE GRUP! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
|
Jan 10 2008, 09:46 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Da bre,kaki (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iti dai seama ca nu asta am vrut,dar daca asa a iesit,sunt "Fata verde cu parul paduuuure" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sper sa se mai duca la spalat (IMG:style_emoticons/default/soldiers.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jan 10 2008, 09:49 PM
|
|
Musafir |
Poooozeeeheheheeee! N-am vazut in viata mea par kaki! Pls (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27th December 2025 - 01:59 AM |
|
|