![]() ![]() |
Jan 11 2008, 12:55 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
a, deci cind ma suni, ai cosmaruri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ioi ce ma doare stomacul , fratele meu alb!
|
|
|
|
Jan 11 2008, 01:21 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Forte, incearca sa te gandesti la ceva frumos inainte sa adormi, sa iti induci practic sa visezi nu stiu ceva ce vrei tu, intri in starea aia..Poate merge.
Nu stiu..de exemplu, daca vrei sa te gandesti la ceva frumos si nu stii exact la ce, poti sa incerci sa te gandesti la mine. glumesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar prima parte poti s-o iei de buna, mai lasa melcii si SF-urile!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Jan 11 2008, 01:22 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 |
. acum am de vreo doua zile senzatia ca am ceva in cap. pe dinauntru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) senzatia unui melc care se taraste incet, in capul meu Si eu la fel! (IMG:style_emoticons/default/rambo.gif) Asa e, se face endoscopie cu furtun, am facut si io...da'n-as mai face curind. |
|
|
|
Jan 11 2008, 08:00 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
N -am aparat pe aci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Maat (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) |
|
|
|
Jan 11 2008, 08:32 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jan 11 2008, 09:37 AM
|
|
Musafir |
Neata!
Am dat ieri telefon la frizer sa-mi fac termin pentru iunie, ciuciu, nu mai este nimic liber. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jan 11 2008, 09:38 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
De acum?Si nu mai e nimic liber?
Woooa (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jan 11 2008, 10:05 AM
|
|
Musafir |
gut morning! eu m-am trezit cu o ora mai devreme decat trebuia...ca sa mai scriu la proiect...eeeiiiiiiii...de unde atat chef? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
la 12 am verificare la english.si sapt viitoare urmeaza 3 verificari in zile consecutive...acceptate de catre incompetentii mei de colegi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Jan 11 2008, 10:22 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Pe mine m-a lovit un tren; nu am putut dori toata noaptea de durere de stomac.
|
|
|
|
| roxanica10 |
Jan 11 2008, 10:27 AM
|
|
Musafir |
Di, du-te la doctor. Testul cu bariu e foarte simplu. Inghiti un lichid care are gust de creta si apoi te pune la un aparat si-ti scaneaza stomacul. Nu e vorba de nici o durere. Fetele fac confuzie. Ce stii tu, e o alta metoda, dar de atunci...a mai evoluat si medicina.
Am facut acest test acum vreo 3 ani, bifazic. O data am baut exact inainte sa intru la aparat, ca sa-mi vada stomacul si o data seara, si a 2 a zi m-am prezentat la scan ca sa-mi vada intestinele. Cumperi Bariu de la farmacie. Fanta, e valabil si pentru tine. As zice ca nu-i bine sa va neglijati, ca sa nu dati in ulcer. Tin minte ca m-am reparat f bine cu Ortanol. Rozy, a ajuns cu bine Albi? Drum bun si pentru Kary! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 26th December 2025 - 09:53 PM |
|
|