![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Acum, hai, recunoaste ca fumezi 2-3 pachete pe zi si bei o naveta de bere! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
aM STAT cuminte si m-a lasat; sa stiti ca daca scriu prostii e ca scriu de la lapul de acasa ca inca nu m-am invrednicit sa duc la repara cele 2 pcuri bulite de electrica sa in ultimele 3 luni. Kalua, gogosile alea is facute in cuptor? cum se fac gogosile in cuptor? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
io fumez atita de baut insa beau mai mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Bine ca bei singura! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Asa de suparare, nu-mi dai si mie ceva? In seara asta sunt nevoita sa stau in casa! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gogosile nu-s facute in cuptor, ci prajite in ulei incins. Daca uleiul e destul de fierbinte nu se imbiba gogosile cu el.
Io ma uit la un film. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum, hai, recunoaste ca fumezi 2-3 pachete pe zi si bei o naveta de bere! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de fumat nu fumez. restu'... (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) deci io-s la munca inca, daca n-ai vrut sa vii sa-mi tii companie (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nu vii la un shopping de noapte? sau la o bere ceva... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
anU BEAU BRE CA MI S-AR FACE RAU! a naibii lapul asta ma scoate din titini...kalua, iti calc pe urme soon...parca-s lovita d eun tren in cap, ieri noapte nu am dormit decit citeva ore de durere de stomac.
am o "lacrima lui Ovidiu" in frigider si mi-i frica sa imi pun si un deget in pahar d eteama ca ma pocneste iar! |
|
|
![]()
|
|
Shopping? "Lacrima lui Ovidiu"? Ptiuuuuu, ce belea pe capul meu! Nu pot sa ies din casa! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
de ce nu poti bre? cine te tine?
|
|
|
![]()
|
|
chestii de femei...
si am ratat o super seara undeva, dar las' ca si maine e o zi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa bem: (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/pia.jpg) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
chestii de femei... te car io cu masina incalzita pana la un club (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 04:41 AM |
|