![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vaz ca esti pusa pe fapte mari!
tocmai mi-am adus aminte ca mai am jumatate de sampanie in frigider, deci "am treba" multa in seara asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
a inceput sa ma doara stomacul. deja.
am doo sticel de smapanie afara, citrva de vin, aka de vreo 3 feluri + sheridan, baileyes, metaxa... shit si eu nu poci sa ma spurc deloc! cacaaaaa ma duc sa ma sinucid! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
auzi, da' la doctor fusashi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mmmmmmm. sampanie. de care e? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mie mi-a sarit somnul de sub piele, ma gandesc ca ma duc sa ma culc.. si ma apuca groaza |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
da, diana, chiar asa! la dr cand te duci?
eh, e din aia banala, angelli. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
cred ca "banale" am si io; ba nu era si una nemteasca; la doftor m-oi duce cind oi vedea ca ma doare chiar daca tin reJim si minc la ore fixe...
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
numai buna, asa un pic dulce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pacat ca-s cu masina.
urraaa sunt la ultimul raport. |
|
|
![]()
|
|
ce doftor? o palinca si o clisa o bucata de pita si-o ceapa ; si pot sa mor
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ma duc sa bag o tigara. stiu ca nu am voie da nu mai pot si m-a lovit pofra de ceva cu hrean (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) pana mea de indian cherokee~ |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
baga un iaurt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu ma duc sa incerc sa dorm. somn usor si fara vise! |
|
|
![]()
|
|
iaurr nu am ca nu m-am dus la cumparaturi de doo zile; miine o sa iau neste lapte...as baga si ceva dulce pe linga el...
noapte buna forte... oare merge lapte cu piscoturi de sampanie? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
da' sampania in loc de lapte ce are? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 04:40 AM |
|