![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am uitat... vreau sa imi iau o carte... ca mi-o doresc prea mult... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu e de dragoste, nici de bucate, e de marketing... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
fanny, da rufele nu s ebaga singure in masina, nu? v-am zis eu ca m-a pocnit putorosenia...(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si nu poci sa ma duc la cumparaturi in halul in care sint, tre mai intii sa imi fac fata umana... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Lxn,la multi ani pentru "floricel"!!!!
Si daca ma lasi,si un sfat pentru el:"Ai grija de fata noastra,ca de nu,la anu'nu-ti mai zicem la muti ani!!!!" (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
lxn, sa-ti traiasca berbatu` si sa te faca fericita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am facut ochi si eu. stau cu cafeaua in fata, pana mai citesc ce-ati mai facut.
si eu am un program fuuull azi. intai, sa parasutez copchiii cu barbatul de-acasa (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) apoi un dus, telefoane prin Ioropa, curatenie, spalat (Di, sufar alaturi de tine), dupa care ma relaxez la un shopping. ma duc sa-mi caut cizme si poate niste blugi. macar nu trebuie sa fac mancare, ca e plin frigiderul de resturi si oricum nu va fi nimeni acasa pana diseara. iar maine, mergem la un party, asa ca iar nu trebuie sa fac mancare. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) lxn, la multi ani iubitelului tau. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu sunt la munca. Si este mare chef, ca e ziua unui coleg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt foarte vesela. Oare de ce? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poate pentru ca nu ai de spalat si de facut mincare?! Glumesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pesca, maaaaari suferinte mai avem... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) apropos, am vopsaua pi capatini! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
io am aspirat locurile cu gresie din casa....acum frunzaresc niste cursuri...si mai incolo poate fac o tocanita...ca nu mai am nic gatit de crapelnita
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, glumesti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce crezi ca ma asteapta acasa? Dar macar acum ma distrez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mutat la Lista cu ginecologi, cabinete medicale, clinici ginecologice
Draga Elvira, da click pe linkul de mai sus. |
|
|
![]()
|
|
Mutat la Bar%Lounge
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 12:08 PM |
|