![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumes, teocris si pescarush (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am mai terminat un proiect, ma apuc de altul, dar nu am deloc chef... si parca se intrevede ceva foame, si cum e sarbatoare, e si mancarica pe alese (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahhh, si a luat mama lui un tort exceptional, de trufe, cica.... nu conteaza de ce e, dar va zic ca-i grozav! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fetelor,eu am o mare nelemurire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cum mama naiba se face ca eu cunosc 4 oameni nascuti azi si vad ca mai sunt si pe aci sarbatoriti (IMG:style_emoticons/default/wizard.gif) Sa ne traiasca,dar ce s-o fi intamplat azi de le-a venit sorocu' la toate fomeile? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
fetelor, va anunt oficial ca m-am despartit de al meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fetelor,eu am o mare nelemurire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum mama naiba se face ca eu cunosc 4 oameni nascuti azi si vad ca mai sunt si pe aci sarbatoriti (IMG:style_emoticons/default/wizard.gif) Sa ne traiasca,dar ce s-o fi intamplat azi de le-a venit sorocu' la toate fomeile? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) S-au gandit sa te falimenteze pe tine in urma cadourilor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Futuras, ce, cum, de ce, detalii? Lxn, la multi ani!!! si sa il rasfeti astazi!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
uhm...pai da. ca nu-i mai suport fitele (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si bine ca ne-am despartit acum si nu peste 100 de ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci sweet!
Cum asa, fluturas? Imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asteptam detalii si apoi mai dau un rand de baut, sa-ti ineci amarul... daca e amar :magandesc: Pana nu stiu detalii, nu ma pronunt... |
|
|
![]()
|
|
tu da beutura, lasa amarurile (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
fluturas, ce-mi place ca ai starea asta de spirit dupa ce l-ai matrasit pe domnu'. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stai ca vin acusi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://fudder.de/fileadmin/media/user/caro/20070405saufen01.jpg) |
|
|
![]()
|
|
pai ce, dom`ne, s-au terminat baietii de pe lumea asta? care o fi sa fie al meu, ma asteapta prin vreun colt de lume.
si v-am spus ca nu le am cu alcoalele? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) n-am baut niciodata mai mult de un pahar de alcool si nici ala odata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) da` nu-i bai, beti voi pentru mine. sa curga beuturica pentru fetele vesele (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) p.s. mai incolo, imi scot noua achizitie in societate (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fluturas, ai vazut cum te-am numit in postul anterior? Te-am pus pe fapte mari asa ca nu-ti face griji! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Noua achizitie..deja?! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 11:47 AM |
|