IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Mar 20 2007, 03:54 PM
Post #1091

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Am net acasa. Nu stiu inca daca am si daca voi putea intra de la noul serviciu, dar nu va las, ca ma impusc eu daca nu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 20 2007, 04:25 PM
Post #1092

Musafir

Chiar daca ai la noul serviciu si vei putea intra, doar n-o sa te apuci de forum din primele zile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Spre necazul nostru. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Fetele de pe topicele montignace iti duc dorul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 20 2007, 04:37 PM
Post #1093

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) O sa revin foarte curand acolo. Deocamdata m-am mentinut. Dar vreau sa continui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Mar 20 2007, 07:18 PM
Post #1094

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

hello girls!

Don't worry, there's no sugar laugh.gif

szi tu umbli cumva cu al meu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

am capul patrat...azi am invatat ca o nebuna...de acum ma fac cuminte...nema carte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
fantasy
post Mar 20 2007, 08:20 PM
Post #1095

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Hiellooooooooo!Ce mai fac fetele?
Io acum am ajuns acasica de la birou...Am o groaza de treaba zilele astea si nu mai am timp nici sa mananc dar sa intru pe forum.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Ce mai ziceti?

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 20 2007, 08:56 PM
Post #1096

V.I.P.

Pokemon, cu cine umblu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Fantasy (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 21 2007, 03:54 AM
Post #1097

Musafir

Fetelor eu am avut o noapte de pomina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Circ fara bani, ca in filmele cu prosti. Nu mai iesisem cu fetele mele de vreo 2 luni si ma aburesc ela ca "hai...iesim...bem...fara baieti, girl's night out ca pe vremuri". Si ma duc la ele...da-i cu vodka da-i cu suc de mere, goliram o sticla de Finlandia. Pe la 12 ne trezim ca vrem sa mergem intr-un club. Mergem, dansam pe boxe 10 minute, facem show...ne plictisim, plecam in alt club. Toate bune si frumoase, acolo ne mai intalnim cu 2 prietene, acum eram 7 in total. La un moment dat una din fete, care bause cam mai mult decat putea duce, se gandeste ea ca ar fi foarte distractiv sa o stropeasca cu suc pe alta prietena. Si in timp ce incearca ea sa faca manevra asta trece printre ele o ditamai femeioaca, o balena de femeie si normal...sucul se nimereste in cap la aia (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Aia nu sta pe ganduri, in 2 minute era cu mana in cap la prietena mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu ma bag sa le despart, aia cica pleaca, coboara pe niste scari si noi cum eram undeva mai sus, in dreptul scarilor, sare pe scari si ii da lu asta o bucata de palma din fundu gradinii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie imi venea sa sar dupa ea da ma gandeam ca totusi e distanta cam mare asa ca i-am golit si paharul meu de suc in cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aia a plecat, prietena mea nervoasa ca "ceeee cum isi permite? mergem dupa ea...sa o batem, noi suntem 7 aia e singura". Ce sa fac prietenii is prietenii chiar asa rupti de beti cum sunt, trebuie sa le tii partea. Si ...mergem in cautarea balenei. O gasim pe aia cateva mese mai incolo...era cu niste baieti si cateva fete la masa. Plecam sa ne revizuim strategia si ne postam in fatza toaletei cu gandul ca odata si odata tot tre sa mearga la baie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu trec 10 minute...aia ....tupeista....vine la baie.

Si ma duc eu asa ca o adevarata lady ce sunt (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si o bat pe umar si ii zic "nu te supara ...tu ai pocnit-o pe prietena mea?" Aia imi raspunde ca din varfu dealului ca "Da...si? care-i problema?" Io...impaciuitoare din fire ii zic "Pai cum ai putut sa faci asa ceva....asa iti rezolvi tu problemele cu pumnul? Cum ar fi sa ni le rezolvam si noi asa...bla bla". Si in timp ce vorbeam eu vine prietena mea si incepe sa o traga pe aia de par, sa o zgaraie pe fatza, etc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Balena vroia sa dea si ea dar am tinut-o eu de maini ca deh..ce era sa fac nuh? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si se zbatea matahala de numa numa si acum ma mir cum am reusit eu cu 20 de kile mai putin ca ea sa o stapanesc (cred ca vodka iti da puteri nebanuite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
Pana la urma au aparut bodyguarzii sa ne desparta si totul s-a terminat cu amenintari din alea " Pentru zgaraietura asta cand te prind te omor...etc etc"

Offf.....dupa ce am terminat liceul credeam ca in veci nu o sa mi se mai intample faze din astea, dar uite ca totusi se intampla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Rezumatul zilei : O pereche de cercei pierduti in incaierare, o pereche de cizme distruse, o prietena pe care o sa o doara maxilarul maine.....dar nici o unghie rupta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Totul e bine cand se termina cu bine!

Si va rog frumos....eu sunt o adevarata lady ce p*** mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Ala80
post Mar 21 2007, 07:25 AM
Post #1098

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) angel, esti fenomenala!

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 21 2007, 09:19 AM
Post #1099

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Angel, jos palaria! Credeam ca eu am facut-o de oaie in ultimul timp, dar se pare ca mai am de invatat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In alta ordine de idei, va salut acum pentru ca nu stiu cand mai apuc sa intru pe net. Va pup si sa ne revedem cu bine pe partea cealalta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
fortelady
post Mar 21 2007, 10:50 AM
Post #1100

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) zimzi!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th November 2025 - 01:24 AM