![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
nu mai am Pesca, au fost pe cartela... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) luna viitoare!
ce cafea femeie? e vb de coniac; apa de cenusa= merge si fara! eu am gasit apa de trandafiri la un magazin arabesc prin vara si am fo precauta. vrei sa iti cumpar si sa iti trimit? sigur mai au! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Macaroane de-alea melo am mancat si eu in Cipru, fiica-mea si Mr. kalua au gustat numai putin din ele si-au zis ca li s-a incleiat gura de ramane asa o zi. Dar mie ce mi-au placut!
Roxanico, eu nu stiu ce masini de spalat vase sau tacamuri aveti voi, eu bag tot ce-ncape acolo si ies toate curate-curatele. Eu una n-as da un cuptor cu gaz pe unul electric, astea din urma nu-l pot incalzi atat de tare ca cel cu gaz. O amica de-a mea si-a tras bucatarie noua, un vis! Are aragaz cu inductie acum, cica-i la fel ca cel cu gaz, numai ca arata mai bine si se curata usor. Am crezut ca-mi smulg parul din cap langa aragazul ei! Oala (a trebuit sa-si ia oale noi, toate magnetice) trebuie sa fie fix exact pe locul ei, daca nu incepe sa tipe aragazul, daca cumva curge ceva si se murdareste plita, arata "failure" si nu mai incalzeste, daca continutul olii e prea usor, iar tipa... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
lasa ca imi iau unu clasic cind m-o lasa nervii; de fapt daca fac rost de o bucata maaare de tabla groasa rezolv problema si fara aragaz nou, ca tot pomeni roxi de "inventii" aducatoare de economii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
la fripturi si alte alea e ok, la prajituri copate in tava mare sau tavi de chec o face pe nebunu`! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ma, parca tot vechiul e mai bun. As bea ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
(IMG:http://i17.photobucket.com/albums/b52/alexo823/Catapult-drinks.jpg) Ce frumuseti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, stai linistita c-oi gasi eu pe aici. Si in plus, colegu' pleaca din cand in cand la mamelu' la Atena si-i f amabil. O sa fac prajitura cu pricina cand mi-oi reinnoi si eu bucataria. De-abia astept momentul.
Kalua, eu vreau tot cuptor cu gaze. Are sor'mea unu si-mi place mult. Asa ca performanta si al meu coace bine, doar ca-i vechi si nu mai poate fi curatat calumea. A incercat maica-mea cu toate solutiile, am incercat si eu, dar degeaba. This post has been edited by roxanica10: Jan 13 2008, 01:34 AM |
|
|
![]()
|
|
Moaam, vrei sa ma omori? cred ca am neste triplu sec... da ce ma fac cu stomacu` ca azi am scapat de dureri... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
roxi, nu e nici o chestie, fii serioasa... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, dar ai loc pentru masina de spalat vase in bucataria ta micuta?
BG, nice colours! Di, nu vreau sa te bat la cap, dar te rog sa nu te neglijezi vis-a-vis de stomac. Fa-ti timp sa mergi la doctor. This post has been edited by roxanica10: Jan 13 2008, 01:36 AM |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
BG, ai aterizat la fix, ca de obicei! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
gata roxi, m-am prins :cescuta de cafea e pentru masurat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu-mi dai batai de cap, trec pe la magazinul ala din cind in cind si am in program sa ma duc pentru niste carne de miel, niste bob si niste linte (au f misto) si ce oi mai gasi"ciudat". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aoleu...ce toanta sunt...nici nu m-am prins. Se vede ca mi-e somn. Acum cand am recitit retata, rad de una singura.
Di, esti draguta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar intai caut pe aici, c-avem si noi magazine arabesti si dup'aia daca nu gasesc, vorbim. This post has been edited by roxanica10: Jan 13 2008, 01:44 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 03:14 PM |
|