![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
io? nu-s draguta, ai em a rial bitci! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tot ma-njura unii nou veniti cu gura plina (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanio, pentru asa ceva am facut loc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Va dau si eu un cocktail nemtesc (in culorile steagului) (IMG:http://www.bartime.de/newsbilder/thecolorsofgermany100_4787539dcd9f7.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Rox da-le naibii de culori ca nu pentru alea le-am pus eu! Ala alcoolica mica tine-mi companie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Maat care-i treaba cu stomacul? Sa incep sa-mi fac procese de constiinta? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
BG, evident ca-ti tin! Cum sa lipsesc eu la asa bauta!
Totusi, parca ar merge un vin bun. Ma duc sa caut! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
nu vreau vin; fie ce-o fi, imi pun un deget de triplu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca ma sinucid de durere dupa, asta e! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ies, iu ar pentru unii, dar pentru altii nu-i chiar asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Apropo de engleza scrisa cum se aude: i-a luat sora-mea maica-mii de mos o carte cu 'invatati rapid engleza' si sub fiecare fraza scrisa normal, era scrisa si pronuntia asta. S-o vedeti pe mamita ce accent avea...super tare. Ca mai nou a descoperit messu si ne trimite noua tot felul de omuleti, cand suntem la munca. Io, nu pot sa beau nimic fetelor c-am facut astazi o ciorba de fasole cu afumatura care a picat cam greu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Cred ca d-aia nici n-am somn. This post has been edited by roxanica10: Jan 13 2008, 01:50 AM |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Lasa, triplul ala! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Uite aici un vin bun italienesc, sanatate curata: (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/vin.jpg) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zici ca-i must dupa spuma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
gata, l-am lasat... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) mi-ai inrosit fundu`... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
misto faza, numa ca mie daca imi bufneste messul cind am de munca fac atac de cord (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ala treci pe la topicul de shopping (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Maat haha eu v-am luat-o inainte, pup la tarie de zor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca m-as inmuia si m-as amuza in acelasi timp la faza asta Rox (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A! Maat am uitat sa-ti spun ca sunt o naroada...de cand incerc sa ma dau cu ceva boreade pe petele alea (ma gandesc ca o ajuta si el?!) si uit mereu, imi amintesc dupa ce m-am dat cu crema hidratanta (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 11:52 PM |
|