![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Maaaaaaaaaama, Rox, eu nu am mai gasit bilete!!! Sa-mi spui daca renunta cineva!
Doamne, de cand visez sa o vad! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
un dest e; da nu spui daca pe verticala sau orizonatal, daca beau cu paharu sau cu oala... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) mai, o sa creada lumea de citeste ca-s o alcoolica (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Thanks. Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa fiti cuminti si sa beti cu cap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Vai, nu se poate asa ceva, voiai sa vii? Off...si a trebuit sa renuntam la 2 bilete...c-aveam rezervate 30. Las' ca sun maine dimineata la Opera sa vad daca mai gasesc un bilet si pentru tine. This post has been edited by roxanica10: Jan 13 2008, 02:15 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
bem cu gura, da daca zici tu... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar m-am gandit ca asta va fi replica...da...cu gura beti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu am treaba! Pozez balerini! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ai tu, glumesc, nu te superi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pozeaza-i mai repede ca mi-ai scos peri albi! hai sa ii vedem! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Rox nu mi-am luat inca, ma dau cu o crema obisnuita, aia de fata. Chiar doream sa te intreb, la cate zile e nevoie sa te dai cu BC?
Assaa mai fetelor, acuma imi place de voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ala esti sigura ca vinul ala nu e doar virtual? Di tu esti singura la birou nu? Ca ma gandesc (fara sa vorbesc cu pacat) ca nu ar fi chiar bine cu al tau pe langa tine la destrabalarea asta nocturna a noastra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In alta ordine de idei...cum bre sa nu te demachiezi? Cand ajungi in casa fuga la baie si da macar cu apa. Daaa? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetili io fug la nani.....lunga discutie cu iubu meu care uneori poate sa fie asa de stupid ass idiot! ...munca de convingere frate! i-am bagat mintile in cap pana la urma
noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
BG, nu prea sunt sigura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 12:01 PM |
|