![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Kalua nu te bagi la un drink cu noi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iti fac cinste cu ce vrei tu.
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
BG, acum beau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Gatitul urmeaza maine! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Aha, poi zi asa! Asa mai merge. Facusi restul de poze? Trec acu' sa vaz...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dulseaaaato pi undi umblasi pini la ora aiasta? ia, zi-i tot!
bigiiii ti-am zis ca-ti fac cinste ? (IMG:http://www.vodka.ge/images/bacardi-2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si pentru fumatoare am adus trabucuri:
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/tra-3.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
bre, alea put! naspa!
io de-alea am sa fumez la matrnitate, cind o naste barbata-miu! pina atuncea, pas! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) incepusem sa ma simt ignorata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Incerc sa imi mentin si eu viata sociala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si acum m-am intors la proiect, pe care tot ma chinui sa il finalizez o data!! Dar nu puteam sa nu beau mai intai ceva cu voi, asa ca sa am spor si idei.. (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
![]()
|
|
La fix cu sticla aia ca mi s-a golit paharul iar si stateam sa ma gandesc....sa-l mai umplu, sa nu-l mai umplu...Da' pana se descarca poza aia balesc pe aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hai sa-i dam si lu' sweet niste alcoale... (IMG:http://www.dkimages.com/discover/previews/893/50072651.JPG) |
|
|
![]()
|
|
Sweet, esti more then welcome sa-ti pui un pahar din vinul meu.
Eu fug la somn! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ohoo..pot sa le iau pe toate ca sa nu refuz nimic?! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Ala, deja?! Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 13 2008, 03:00 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 12:08 AM |
|