![]() ![]() |
| kalua |
Mar 21 2007, 11:46 AM
|
|
Musafir |
Angel, ce de-a amintiri vei avea cand vei fi o babuta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Doamne, cate am mai facut si eu (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) sau aia din gasca (de ex. facut foc pentru gratare in camera de hotel, venit femeia de serviciu care a inceput sa tipe disperata, unul dintre baieti, ca sa stinga focul, a vrut sa faca pipilica pe foc, dar n-a mers, luat extinctorul din perete si actionat cu el. Am avut praf de-ala si in chiloti). Si asta-i una din intamplarile mai linistite. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Szi, drum bun si sa revii cat mai repede! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Mar 21 2007, 12:54 PM
|
|
Musafir |
Da mai....adevaru e ca o sa fiu o bunica plina de povesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szi....ca sa zic asa : "Safe trip and szia soon" (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Mar 21 2007, 03:08 PM
|
|
Musafir |
Szi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Succes,intelegere cu noii colegi de munca si grija de tine sa ai (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Mar 21 2007, 06:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
bafta zimtatooo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Mar 21 2007, 08:54 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
hei na, hai ca-i bun pt suflet topicul asta!
eu ma uit in oglinda, ma panichez, ma uit la cronica, ma distrez, mai tastez la calculator o spovedanie ma gandesc ca tre'sa ma apuc de lucrarea aia de licenta cred ca ma duc sa ma plimb pe 4 roti, in seara asta si imi fac vant spre bucuresti, ca omu'tre sa mai si munceasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Mar 23 2007, 10:00 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
hello! nu e nimeni? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
szi, bafta multa si din partea mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| zetta |
Mar 23 2007, 10:03 AM
|
|
Musafir |
ba da si vreau acasa ca mor de somn (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Mar 23 2007, 10:26 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
neata
zimzi te iubim chica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) bafta! monique, am intrat la topicul cu mancaruri nesuferite .... si mi-a picat sandvichul din manutza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mi-a pierit pofta de mancare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Mar 23 2007, 10:38 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
oae, ia-l de pe jos linistita ... faci anticorpi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
zetto, sa nu-mi spui ca pierzi noptile pe la bamboo! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Mar 23 2007, 10:40 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
aoleu cum aratau viermii aia (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) bleah
zetta da-i cu cafea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 12:08 AM |
|
|