![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
It sucks...se sparge gasca ? al meu trage de mine sa ne caram acasa cica sa vedem vreun film..pun pariu ca de fapt ii e foame (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' ca si pe mine m-a apucat foamea, dar nu-mi trebuie nimic din ce am prin casa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Imi pun un pahar de vin rosu italienesc sa-mi fac incalzirea pentru in cateva ore. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
kalua, pliiiz, te-am intrebat ceva de terina vinatoreasca, pls help, ai niid a picciur!
suietie, beib, nu te ignora nimeni, ui la iu! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si pe mine m-a luat foamea..sa mananc sa nu mananc?! That is the question! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Maat, ce film sa vedeti la ora asta?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pretexte! This post has been edited by sweet_girl: Jan 13 2008, 03:06 AM |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Vin, a zis cineva vin? Hop ca m-am trezit!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pacat ca se sparge da' cred ca si eu tre' sa merg la somn ca altfel nu ma mai opresc din beutura pana dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ceva la care sa visati? (IMG:http://img510.imageshack.us/img510/6784/lucasgil01hy3.jpg) (IMG:http://evilbeetgossip.film.com/wp-content/uploads/2007/10/vj_logan.jpg) A! Sa nu uit iarasi ca nu stiu ce-am avut in seara asta de prea multa limbarita aveam impresia ca mereu uit sa spun cate ceva...primul e AL MEU (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nici nu-mi placea primul! Al doilea parca ar merge...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Auzi, da' tu din care parte ai inceput sa numeri? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
![]()
|
|
vi-i las pe amindoi, sa-i "folositi" sanatoase!
io-l iau pe-asta! (IMG:http://imagecache2.allposters.com/images/pic/153/425151~Abs-Posters.jpg) Ce conteaza de unde numara, tot doi ies la socoteala! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
L-ai cam muncit ca-i transpirat tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
BG, daca numar perechile de pantofi am treaba pana la rasarit. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 05:45 PM |
|