![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Il stiu bre, tot nu ma atrage.Si cu asta basta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow Angel..ma omori!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Las-o pe Bacardita..u know more for us!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bon soir! Interesant que passa par aqui (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) S-a terminat showul?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpurgicule, ce-i cu tine la ora asta?!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Well...sweet, io ma mir ca iti place si tie, ca io am gusturi mai ciudate la masculi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta mi se pare perfect...are trasaturi finute dar e destul de paros incat sa nu il banuiesti nici o clipa de lipsa de testosteron (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) As face vreo 10 copii cu el si apoi i-as creste cu un barbat normal, de casa si care sa ma iubeasca la disperare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Walpu de pe unde vii bagaboando? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tipic angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io am fost prin orassi ca sa vezi, ma intalnesc in cluburi de noapte cu eleve din clasa a VII-a. Mai sa fie, hevolutia asta. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai fost prin Heaven cumva?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
YEs, sa mi se spuna de astea mici, dar cum de sunteti aici, ceva de genu' ti-o trecut vremea, tanti. E fain amenajat, insa mult fum, pimps and pimpuite, as usual.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nerusinatele, te-au facut sa te simti babaciune? Le-as fi bagat cu capu in buda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Well...sweet, io ma mir ca iti place si tie, ca io am gusturi mai ciudate la masculi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta mi se pare perfect...are trasaturi finute dar e destul de paros incat sa nu il banuiesti nici o clipa de lipsa de testosteron (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) As face vreo 10 copii cu el si apoi i-as creste cu un barbat normal, de casa si care sa ma iubeasca la disperare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noh..si eu as face copii cu el..ce zici ii lansam propunerea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum sa nu imi placa? ce ochi, ce corp, ce buze..mm nu mai spun nimic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Walpu, chiar ca..dar cum de sunteti aici?! Si eu care m-am intors devreme din oras sa imi termin proiectul..cica This post has been edited by sweet_girl: Jan 13 2008, 05:41 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 05:22 AM |
|