![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa ai spor, Forte! Eu cand aud de briose imi amintesc de scena asta din Grey's Anatomy:
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/Izzie-makes-muffins2.jpg) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
n-am vazut filmu' da te cred.
pacat ca n-am sortulet d'ala sexos si nici asa misto ca tipa aia nu arat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
dar ai talent cu carul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am fugit sa-mi sarbatoresc membrii familiei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ne vedem pe la asfintit! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gut morning girlies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) coffee tine now! grande dolor de cabesa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sau whatever cum s-o scrie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragutelor! Da ce dezmat fuse pe la bar dupa ce-am plecat eu.
Angelu', eram sigura c-o sa pui poze cu un barbat care-mi place si mie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ....ca restu' nu prea m-au impresionat. Forte, cum te descurci tu cu 3? Distractie placuta Fanny si sa-ti traiasca! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
3... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pai pot. iau pastile de putut (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
in primu' si-n primu' rand, neatzaaaaaa. ce fuse dezmatzu asta pe aici????? in al doilea- anjel si cu ala si cu doctoreasa se marita cu mine. si ca orice barbata geloasa, le interzic sa se uite la altii sau sa posede peturi d'astea misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angel. ai vreo explicatie? da' logica mama, logica. ca altfel iti dau doo-trei la fundu' ala misto! acuma o sa ma duc sa fac un dush... si sa brioshesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iexplicatia este foarte simpla... they have a dick (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Buey m-am trezit cu o idee foarte ciudata in cap: imi trebe blender si storcator de fructe 2 in 1...deci robot de bucatarie banuiesc :| Numa forte e de vina, ca mi-a facut pofta. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai bine fomeie, si asta e SINGURU motiv?
sensibilitate, ocrotire, capricii.. astea nu inseamna nimic pentru tine? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Muiiiicaaaa! Da ce-a fost aici, bre? Cred ca am dat startul aseara la destrabalarea secolului. Pai eu va dau de baut si voi ce faceti?
Ia ca azi e randul lui Fanny, careia-i zic sarbatoririe placuta si sa-ti traiasca membrii si membrele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tin sa precizez ca Anjelu' are gusturi si ca-i bun ala, nenica. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) Mai tin sa precizez ca in loc sa-mi inregistrez emisiunea de radio casc gura si implictit salivez la ce o fost aseara, dupa disparitia mea subita. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Si inca o precizare: Ti-ai hranit berbatu aseara, Di? Sau l-ai trimis iar la oarece pliante (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Ma apuc de inregistrat... Cah, yuck, me no like it!!! (IMG:style_emoticons/default/musicalacasti.gif) (IMG:style_emoticons/default/help1.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu studiez sisteme de osatura...me kinda like it! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) mai pe seara imi iau sticlontu ala de bere de care va zisei...imi fac si un maldar de floricele.. (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 04:11 PM |
|