IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1108 1109 1110 1111 1112 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Meg
post Jan 13 2008, 01:50 PM
Post #11091

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

neatza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
noi am mancat, stam putin si apoi la invatat (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
...am uitat ce voiam sa va zic (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 13 2008, 02:03 PM
Post #11092

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

'Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Hai ca m-am pus repede la curent cu opiniile voastre matinale da' acuma vreau cafea!
Maat spune-mi ca te-ai demachiat....
Walpu sper ca le mai dai si putin acid la figurantele alea mici de le ai pe acolo prin clasa ca altfel cand vor ajunge mai mari...nici nu vreau sa ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2008, 02:07 PM
Post #11093

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(fortelady @ Jan 13 2008, 11:47 AM) *
in primu' si-n primu' rand, neatzaaaaaa. ce fuse dezmatzu asta pe aici?????
in al doilea- anjel si cu ala si cu doctoreasa se marita cu mine. si ca orice barbata geloasa, le interzic sa se uite la altii sau sa posede peturi d'astea misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angel. ai vreo explicatie? da' logica mama, logica. ca altfel iti dau doo-trei la fundu' ala misto!
acuma o sa ma duc sa fac un dush... si sa brioshesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
\
deci asta e TRADARE TRADAE DE TREI ORI TRADARE PE FATA! IO SINT UNICA cre te-a cerut ever de partener de viata pa forumu asta care este, ai zis da si-acu iti faci harem! si nu orice fel de harem ci din ala care NU ma include si pe mine... tradare, tradare, de tispre ori tradare!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

nu m-am demachiat m-am trinitit pe canapea, barbatu a mincat singur- av cors ca nu de filme ii ardea, ii era foame! -

rozy, te-asteptam deseara cu berea si cu floriselele....

lexie, asa, tu ai avut petrecere life, noi online...na, fiecare cu ce poate...oricum al meu nu pricepea de ce-s io asa bine-dispusa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 13 2008, 02:09 PM
Post #11094

Musafir

Da domne...nu-i drept. Ia ea tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Mie mi-e somn si cred ca trag un somn de frumusete. Sunt happy c-am reusit sa-i fac rost de bilete si Alei pentru diseara. BG, o sa povestesc cum a fost.
Lxn, ce emisiune de radio?

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2008, 02:11 PM
Post #11095

Fondator eLady.ro

Ma duc sa bag o cafea si o tigara la foc automat in bucatarie si revin..oauuu azi am zi de spart babi..sa vaz daca o sa m si pe ce insa... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
scumpic
post Jan 13 2008, 02:12 PM
Post #11096

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

[quote name='Bacardi_Girl' date='Jan 13 2008, 04:07 AM' post='138378']
Scumpic da-i raspuns, scrii ce vrei si apoi da click pe butonul de langa zambaret (al 6-lea) si bagi linkul de la "bebelus" (vezi sa fie major macar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) in ferestruica aparuta.

/quote]

Aaa, merci da nu aveam link, ii aveam la mine in computer....si, da, erau foooarte majori.Imi place primul pe care l-ai pus tu si primul al lui Di. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 13 2008, 02:13 PM
Post #11097

Membru de Onoare

Member No.: 265

Pan' la urma bag eu cafeaua ca nu mai am rabdare si aia a lui Fanni e rece.
(IMG:http://www.espressosystems.net/EQUIPMENT/WEGA/images/GEMINI%20.jpg)
Ca sa nu existe pericolul de racit, cine intra sa se serveasca cu una proaspata si fierrrbinte (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Edit: Rox ce frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa va simtiti bine!
Maat please translate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Aha pai atunci mai bine o pui pe Maat sa-ti explice mai bine scumpic. Pacat ca n-ai reusit aseara da' nu strica nici acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Bacardi_Girl: Jan 13 2008, 02:35 PM

+Quote Post
scumpic
post Jan 13 2008, 02:53 PM
Post #11098

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Hai ca nu-l mai pun.

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2008, 02:56 PM
Post #11099

Fondator eLady.ro

nu e el: vezi ca ai bagat link gresit:)
poza se baga intre taguri: la photogaleata e al treilea rind de sub poza; ia cu copy tot de-acolo si da-i paste aici. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 13 2008, 02:57 PM
Post #11100

Musafir

Roxi, am tema de sf de semestru, la materia numita Comunicare Radio si TV, sa fac programul complet al unei zile de radio (gen scriptul, pe ore si minute, cand bagi reclama, emisiune, jingle etc) si sa inregistrez pe computer una din emisiunile zilei. Eu am ales sa fac o emisiune cu stiri din lumea auto. Si am selectionat un calup de stiri, tre sa bag intre fiecare stire, inregistrata de mine, cate un ding din ala de face trecerea intre stiri, reclame, etc. E destul de munca si tre' predat maine si mai am inca ceva pt maine de facut, asa ca ma apuc de treaba. dar dau cu ochiul si pe aci (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si hev fun deseara la spectacol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1108 1109 1110 1111 1112 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2025 - 04:28 PM