![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza gagici!
am facut si eu ochi, la voi e mai spre seara, dar nu conteaza. angel, bunoc tipu'. maat, cum sa-ti vina cheful sa te imbraci cand vezi asa tipi pe-aici? iti vine sa stai tot dezbracata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
in al doilea- anjel si cu ala si cu doctoreasa se marita cu mine. si ca orice barbata geloasa, le interzic sa se uite la altii sau sa posede peturi d'astea misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [/quote] (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) merci! domle, da' mie nici nu-mi plac astia de gradinita, poti sa stai linistita! Ceva gen Pierce Brosnan sau Sean Conery merg oblu la rino-sinuzita mea...iar daca au barba, sau mustata cat bidineaua (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) ihaaaaaaaaaaaaaa! succesul e garantat! nu zic nu nici la extrema ailalta, adica chelie perfecta! Am eu niste idei de pus in practica cu un chelos perfect, da' pana-i pica paru' lui musiu dr_wise, mai dureaza....de fapt, parca acum a inceput sa-i rasara par pe piept...ce mai, e inca fraged si el pt gusturile mele! Am mai spus-o si-o mai spun: norocul lui a fost zaibarul adus de socru-meu cand eram studenti, ma fermecat din prima sorbire! |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) merci! domle, da' mie nici nu-mi plac astia de gradinita, poti sa stai linistita! Ceva gen Pierce Brosnan sau Sean Conery merg oblu la rino-sinuzita mea...iar daca au barba, sau mustata cat bidineaua (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) ihaaaaaaaaaaaaaa! succesul e garantat! nu zic nu nici la extrema ailalta, adica chelie perfecta! Am eu niste idei de pus in practica cu un chelos perfect, da' pana-i pica paru' lui musiu dr_wise, mai dureaza....de fapt, parca acum a inceput sa-i rasara par pe piept...ce mai, e inca fraged si el pt gusturile mele! Am mai spus-o si-o mai spun: norocul lui a fost zaibarul adus de socru-meu cand eram studenti, ma fermecat din prima sorbire! aolicaaaaa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, nici chiar Sean Connery, pentru gusturile mele e cam batraior.
da' ar merge si la mine un George Clooney, sau R. Gere. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca fac o exceptie: daca se apropie careva de nea V. Diesel...parca el e primul din seria BG...fac moarte de om! Beau un zaibar si-o tai sa-i explicitez oarece tehnici de relaxare pt muschiuletii lui fezandati, mancai-as! Si sa-i explicitez de ce-mi place "osatura" lui, a propos de lectiile lui rozy...mai rozy, invata bine osatura aia, ca-ti prinde bine in viata, in primul rand! Asculta o navalista batrana!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) imediat te prinzi care-i spargator de gheata, care-i bulkcarrier! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) gagici, eu deja rad de una singura in fata PC-lui, noroc ca nu-i amore puro langa mine! This post has been edited by dr_wise: Jan 13 2008, 05:46 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, declar public ca bordeaux-ul meu e cel putin la fel de belea ca si zaibaru' la mister doctor wise
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
nu...ca voi ati innebunit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) este "extraodinar de binenteles" ca innebunira cu toatele. Eu nu le mai dau de beut. ma jur...
Ma refer la seara asta, doar (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Da' mie imi place Keanu Reeves. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 10:28 PM |
|