![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna ziua fetele!!!!
am ajuns si eu in Italia... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si acum sunt la munk si nu am nici o tragere de inima.....nush de ce... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si mi-a dat ceva de facut ce in mod normal trebuia sa fie deja facut....crek din cauza ca nu prea e de treaba..... mmm ma rog e de abia prima zi si o sa vad ce urmeaza... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Helau!
Sunt obosita si in seara asta ar trebui sa ma duc la o cina in interes de serviciu. Mai am si o gramada de treburi de facut acasa, in plus m-am cam saturat de mancat prin crasme, deci imping fuga acasa cat mai repede, in jur de 6. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, ma bucur c-ai ajuns cu bine!
Lxn, bafta. Succes tuturor fetelor la examene si verificari! La noi, au fost fetele la un curs in weekend si de dimineata se tot chinuie cu o probleme de contabilitate vis-a-vis de avansuri si taxare inversa. Fanta, las' ca visele n-au nici o legatura cu realitatea; poate ai tu niste temeri ale tale si d-aia oi fi visat...sau s-a intamplat pur si simplu. Si eu mai visez astfel de chestii si ma pun pe plans in vis. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu am visat o data ca ma injunghia pe mine cineva in stomac....in vis parca eram insarcinata si cine m-a injunghiat era chipurile invidioasa sau asa ceva....
nu-mi aduc bine aminte... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza gagici! ce cuminti v-ati facut dupa orgiile de week-end!
bafta la examene! am ajuns si eu la office, ar cam trebui sa ma apuc si de treaba, ca pana acum am stat pe-aici, sa vad ce mai faceti. a big (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si de la mine pentru toate fetele de-aici. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
SARU MINA!
Mie imi crapa capu am de treaba caruta si nu stiu pe unde sa scot camasa..sa vezi ca nici azi nu ajung la shopuiala... albi, cum a fo drumul? lexie, geaba , tot muult de munca e da tu esti o draguta... |
|
|
![]()
|
|
drumu fu cu dureri in dos!!
si de la intrarea in it pana la mine am mers numai in zig zag si am facut de 2 ori mai mult!!!! am inebunit!!! dar in rest bine!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
lasa, bine ca ai ajuns intreaga... era vremea naspa ca in tara?
|
|
|
![]()
|
|
nuu e cald si bine aici comparativ cu romania!!!
is vreo 14-15 grade. lejer de tot!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ihhhh (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) hate you albi! abia astept sa se incalzeasca vremea si la noi...sa scoata astia apa din calorifere sa pot lipi teava,ca m-am saturat de aruncat ligheane cu apa pe geam (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 05:28 AM |
|