![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
rooozy! pe geam????? cati trecatori ai botezat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
da, dar se face polei si isi rup dom'le membrele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
nu ca cica avem un fel de curticica mica si mrdara in care arunca lumea gunoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ne-am gandit la toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) adica s-a gandit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
ufff, ce lumea rea la voi!!! voi sunteti ecologiste...restul ar merita amendati!
|
|
|
![]()
|
|
pai da ca de fapt rozy uda pirsicul pe care il avem la geam acolo!!!
mai cresc si chiloti prin el dar face piersici bune tare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
moamaaaa voi sinteti de coma! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
rozy, fii atenta: poxipol! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) it really works (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
la noi nu merge. are 2 straturi de asa ceva si picura frate in continuare!!!
stiti cat e de stresant? bine ca nu am dormit prea mult pe acasa cand am fost... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mai e un lipici Araldite zice ca nu se mai dezlipeste nici cu ciocanul I don't know da o sa try. Se gaseste la mag de optica medicala sau cele cu prod. stomatologice. Tre' sa-mi iau si eu ca mi-a spart fiica-mea clapeta de la aparatul foto.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Stiti chestia aia de ziceai ca-i un trandafir da' de fapt era o pereche de chiloti?
Bine naibii ca nu picura mai tare si totusi poate dormi noaptea. Iti dai seama ce era daca picura mai des? Trebuia sa fie cineva acasa in permanenta si dormeai cu ceasu' desteptator pus sa sune din 3 in 3 ore (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 11:37 AM |
|