![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
si dupa aia vrei sa dai cu ciocanul sa vezi daca e bun?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu asta era garantia ca e bun lipiciul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Inca n-am ajuns in oras sa-l iau da va povestesc impresii dupa.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca nu ai luat poxipol de care trebe; vezi ca is mai multe natii; sau nu l-ai pus bine: io am "bandajat" un tub bulibasit de la aerul conditionat si nu mai are nici pe nabia, toata vara o mers non-stop fara probleme.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
poi...eu inteleg ca dragu de poxipol se intareste sub apa...dar nu si cand apa "aplica" presiune asupra lui....adica...e apa curgatoare acolo bre (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) daca nu vrea...nu vrea! asta e..asteptam primavara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
si intre timp poti sa plantezi ceva acolo. si laprimavara il scoti afara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca nu ai luat poxipol de care trebe; vezi ca is mai multe natii; sau nu l-ai pus bine: io am "bandajat" un tub bulibasit de la aerul conditionat si nu mai are nici pe nabia, toata vara o mers non-stop fara probleme. pai Maat, una e sa bandajezi un tub de aer conditionat si alta o teava prin care trece apa sub presiune! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
da...pot sa-mi pun intr-o tavitza sub calorifer propria mea cultura de patrunjel (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
daa si buni o sa fie vesnic multumita!!! si nu o sa te mai duci in piataaa iti dai seama ce viata?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cred ca s-a dus aparatul meu foto. l-am incercat si ieri, si azi dimineata, nu vrea sa mearga si gata! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
sper ca al meu are intentii serioase si-mi face cadou de ziua mea un aparat foto (mi-a soptit o pasarica, cica ar fi inceput sa studieze problema (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). ar mai fi vreo 2 luni pana atunci. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
cum adica a crapat?
forte pai io stou prin care parte e fisurat caloriferu lu albi...ca la mine cind nu dau astia presiune in calorieferm juatre e rece; daca insa nu trag ciulul, iti ramin destele pe el... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ce-i cu linistea asta? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 11:36 AM |
|