![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca m-am incins...pt toate e.ladies sexoase, frumoase si crazy
This post has been edited by dr_wise: Jan 14 2008, 11:14 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumoasa tema de asta seara!
Forte, eu n-am ajuns prin Fire prin tinerete, dar dadeam si eu din cap pe anumite melodii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Dr_wise, mai da-mi si mie niste energie de la tine domne. Esti tare daca ai invatat sa pui linkuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu am venit de la meditatii si zac in pat. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...eu am venit de la endocrinolog...pe care l-am facut sa rada cu gura de jur imprejurul capului, precum Ilici, si n-am somn...uite si pt tine o dedicatie, roxy dear, asa, sa te energizeze putin, cine stie ce ganduri iti vin langa "zburatorul" tau...knock!
This post has been edited by dr_wise: Jan 14 2008, 11:36 PM |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
axl rooooooooose (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pokemon, multa sanatate le transmitem mamei si iubitului tau!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Gata forte am intrat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Seara dedicatiilooor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O balada frumoasa cantata de un sexos |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Eram indragostita lulea de nea Jovi in facultate! Mai, e frumos rau de rau! Si are o voce de motan.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Hai ca mai bag o dedicatie si o tai la nanic, desi nu mi-e somn....peace! PS: cine da un "trotil" ca n-am somn?! rock asa, pe uscat? This post has been edited by dr_wise: Jan 14 2008, 11:49 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
nu e busit is suparata eu si nu am dat update acum e ok; ia vedeti acum...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Daca nu ti-e somn baga un pahar de rememberings (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Urmatoarele doua dedicatie pentru toate doamnele cu nivelul de energie scazut asa sa va faca vecinii si cretu' D-na doctor pe cuvant daca nu la din astea imi era si mie gandul da' am zis ca poate ma injura lumea ca-i in cursul saptamanii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acumaa...uite unu' mic si timid pentru inceput. Daca mai creste comanda... (IMG:http://nexus404.com/Blog/wp-content/uploads/2006/11/Piet%20Heim%20Drinks%20Cooler%20Large.jpg) This post has been edited by Bacardi_Girl: Jan 14 2008, 11:55 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
io ma trotilez cind m-oi duce acasa; praf ma fac ca-s neagra in cerul gurii de suparare!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 04:59 AM |
|