![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bueeey ce e aci? Clubul rockerilor specializati in balade? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si sa lipsesc tocmai euuuuuuu???? de taiat vene si urlat la luna (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ce-i?!? Erai asa bine dispusa mai devreme...? Ce s-a intamplat? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sa stii ca de atata rock, deveniram telepatice...io-te:acdc
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai, mie nu mi-a placut "always" niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) un pic cam lesinata dupa parerea mea
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io zic mai bine sa lasam prostiile , sa scoatem alcoalele si sa ne facem muci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu aduc melodia de betivanit, bautura cine o da? Whiskey in the Jar (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca nu ti-e somn baga un pahar de rememberings (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Urmatoarele doua dedicatie pentru toate doamnele cu nivelul de energie scazut asa sa va faca vecinii si cretu' D-na doctor pe cuvant daca nu la din astea imi era si mie gandul da' am zis ca poate ma injura lumea ca-i in cursul saptamanii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acumaa...uite unu' mic si timid pentru inceput. Daca mai creste comanda... (IMG:http://nexus404.com/Blog/wp-content/uploads/2006/11/Piet%20Heim%20Drinks%20Cooler%20Large.jpg) haida de...vorba aia "asa be oamenii buni, de sambata pana luni"...lunea ailalta! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) bagaaaaaa! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am continuat cu bere,floricele si film ca si aseara!
dr wise...tare dilie mai esti (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ( e zis in cea mai buna tenta posibila...trust me...i-am zis-o si mamei mele in fatza...a ramas saraca (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) )...daca nu aveam deja o mama pretty cool....as fi vrut sa fii tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io adormii cu laptopul in brate citindu-va. M-am trezit tresarind. Acum mai ascult niste muzici puse de voi.
Ce-ai patit Di? Poke, multa sanatate alor tai (mama si iubit)! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bueeey ce e aci? Clubul rockerilor specializati in balade? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si sa lipsesc tocmai euuuuuuu???? de taiat vene si urlat la luna (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) hauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! eu sunt pe sub PC de ras!!!!!!! Haolicaaaaaaaaaa, roxy, soro...tresarisi asa pe muteste?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) daca-ti bagam pe boxe un cantec d-asta?! norocul tau e ca nu stau inca in Buc, da' fii pregatita.....I'll be back! This post has been edited by dr_wise: Jan 15 2008, 12:06 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai, mie nu mi-a placut "always" niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) un pic cam lesinata dupa parerea mea A dat-o de mult in slagareala, saracu'. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:http://besten.welt.de/files/bestlistphotoimage/5e/df/1_Absolut%20Vodka-%20quelle%20PR_0.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 05:01 AM |
|