![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
io n-am bautura ca-s cu masina
eu va las sa va destrabalati in continuare, ma duc acasa. am terminat mare parte din treburile zilei de azi |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte, iar esti la birou (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?
Doftoreaso, chiar nu ti-e somn? Stai pe aci si le tii pe fete de vorba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
noah vezi di ce nu imi iau io masina? n-as mai putea bea in fiecare zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Inca una care imi pica bine cu vinu din pahar handful of rain |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Maaa macar astelalte iti placura? Ca acuma una mai e cum e da' sa nu te plangi de toate ca mi-am luat misiunea destul de in serios (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
D-na doctoorrrr rrrrr (bey ce-mi place cum suna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) vrei altceva in afar' de gheata ca uitai sa intreb... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce vin Angelu'?! Ca vinu-i departe, in frigider, iar eu pe canapea. Si mai trebuie sa ma si demachiez inainte sa ma duc la somnic. Off...greu.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar va destrabalati aci in lipsa mea, bre? Iaaaa, terminati cu debandada! Pai asa se petrece, fara beuturi, fara roakeri sexosi dand din plete?
Teeeeeeequiiilaaaa pentru toata lumea! (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/is323095.jpg) (IMG:http://home.iprimus.com.au/powermax/Herb%20Ritts/images/Axel%20Rose.jpg) Aaaa, baiatu nu e sold, mai merge o tura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maaa macar astelalte iti placura? Ca acuma una mai e cum e da' sa nu te plangi de toate ca mi-am luat misiunea destul de in serios (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) D-na doctoorrrr rrrrr (bey ce-mi place cum suna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) vrei altceva in afar' de gheata ca uitai sa intreb... .... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dejtu' lui Viggo Mortensen, sa-mi mestece gheata in pahar pana se topeste..... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ai asa ceva? si dorm cu vise frumoase pana dimineata! ...cat mai sunt cu neuronu' clar..vazator: punem maine de-o "latino"? Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Rox baga demachierea in ritm de dans si scuturat din plete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pentru somnoroase, sa visati frumos de suflet si good times rock |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu v-am dat, mai departe, va descurcati. Ma duc la somn, rockaiala placuta!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 03:46 AM |
|