![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
BG, am bagat si demachierea...urmeaza somnul.
Va pup si distractie placuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
O tai si eu la culcus, da' sa nu ma uitati cu Viggo...somn usor! haieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeee!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
BG...i love good times rock...prima auditie ..recunosc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dejtu' lui Viggo Mortensen, sa-mi mestece gheata in pahar pana se topeste..... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ai asa ceva? si dorm cu vise frumoase pana dimineata! ...cat mai sunt cu neuronu' clar..vazator: punem maine de-o "latino"? Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Lasa naibii dejtu' lui, am ceva mai bun (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Fugiiiiiiiii (IMG:http://img128.imageshack.us/img128/9272/portadadoshl6.jpg) Punem de-o latino cu cea mai mare placere. De fapt cred ca ar fi fain sa facem fiecare seara cu ceva aparte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Maat, de ce esti suparata? Ne luam de mana si facem o hora in stil rockerian? Ca eu sunt chiar deprimata.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Rox baga somnul atunci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
D-na doctorrrrrrrrr? Cred ca a si fugit in dormitor ca sa n-aiba timp Viggo si dejtu' lui s-o ia la fuga (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Rozy ma bucur ca-ti place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sweet_g asculta muzicile de pe aici si cine stie...poate-ti trece... |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buei...gata!! am ascultat melodia de vreo 5 ori(la casti...sa nu o trezesc pe doamna Lepadatu de deasupra (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )
eu ar cam fi cazu sa o tai la somn...nu de alta...da' maine am verificare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/geek.gif) intre timp am trecut pe "final countdown" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) imi aduce aminte de taica-miu...ce amintiri am si io de la vreo 5 ani...se pare ca era roackerita (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) This post has been edited by rozy: Jan 15 2008, 01:23 AM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Trebuie sa incheiem seara so...don't cry Kiss you ladies!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mey, ce chef aici! maine sper sa ajung si eu la timp, la chef, nu pe cand se sparge gasca.
amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si-acum, cu putina intarziere... il las pe el sa va faca urarile: (IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/GeorgeC-HappyNewYear.jpg) poate le trece supararea la Di, sweet_girl si poke. spun cu mana pe inima, cu George l-as insela si pe R. Gere. (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaaaaaaaaaaaaa!
Hai dragutelor, trezirea! Ia uite acilea ritm de dimineata:ihaaaaaa!...a se asculta dimineata, cand va spalati pe dinti, cu sonorul la maxim, ca sa pice tartrul mai repede. ...si-o cafea cu vitamine: (IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/pic08405.jpg) ...alora, punem de-o latino? This post has been edited by dr_wise: Jan 15 2008, 08:33 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 03:46 AM |
|