![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
si pe mine la fel, am o oboseala in mine... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trec si eu rapid prin bar, sa va salut pe azi.
Albi, smile, hai ca nu poate fi asa de rau! Fanny, super adevarata minunatia aia. A inceput sa mi se faca foame. Sweet si Maat, v-ati revenit cu dispozitia? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hai, ca mi-am pierdut-o eu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Iar mi-a pus sefa nervii in pioneze (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o stare de bine continua, nu stiu de ce, ca doar sunt in epicentrul "muraturilor", adica la office. Hormonii mei umbla creanga pe antene, nicidecum acasa la ei, sotul e la Bucuresti, ce mai, rau de rau...da' eu ma simt bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) oare de la ceaiul verde mi se trage?!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
da pai si mie mi se pun nervii in pioneze de cand am venit!!
si nu am nici un fel de traire! mi sa spus ca e anul capricornului dar eu nu ma simt deloc in stare acum sa fac nimic!! vreau acasa la mine!!! imi vine sa imi iau campii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) cred ca mi-a facut mai mult rau vizita de acasa de acum!! da oare chiar nu pot sa fac ceva in tara?? la mine in tara?? is naspa zilele astea..... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
albi, bondarul tau e deja la soacra-sa?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Sa vedeti faza la sefa-mea. Ieri ea nu a avut calculator, ca s-a virusat si i l-au luat cei de la IT sa il repare. Azi imi zice: trimite si mie mailul pe care l-ai trimis ieri la firma X. "Pai, v-am copiat la el"- ii zic eu. "Da, dar eu ieri nu am avut calculator" Eu, nedumerita: "Si ce legatura are? Verificati mailul astazi" "AAAA, PAI MAILUL FUNCTIONEAZA SI CAND NU E CALCULATORUL IN PRIZA?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Acum intelegeti de ce ma baga femeia asta in pamant? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza! noroc ca la mine nu se vad pozele la job, parca vad ce minunatii ati pus pe-aici.
szimcsi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tare sefa asta a ta. doctore, astept sa vina seara latinoooo. important e sa ne simtim noi bine! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut si eu azi una buna: cablurile noastre stau trantite pe jos, e o incurcatura acolo, mama, mama. Iar azi eu am ajuns cu piciorul pe un prelungitor, exact pe butonul cu care se da drumul la curent. Grupa noastra de 4 oameni a ramas instantaneu fara curent. Ma duc acusica la marea facility managerita si-i fac capul calendar sa trimita naibii pe cineva sa stranga cablurile (pana acum astia de la IT au zis ca trenuie sa faca asta care are grija de cladire, asta a zis ca de fapt e treaba celor de la IT...) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
da a ajuns deja la mama!! el e bine face poze la tot ce vede!!
io nu-s asa d ebine... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:40 PM |
|