![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sal girls
si al meu la fel roxanica a intrebat odata trecea pe langa monitor si a vazut (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) forte uite ce faci atragi privirile si din avatar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by divi2007: Jan 15 2008, 06:25 PM |
|
|
Andrete |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se apropie examenele, si ma gandeam ca ar fi util sa strangem materiale utile pentru pregatirea lor.
Pentru inceput, as propune un site de teste si evaluare online la matematica, foarte util si bogat in continut: RECLAMA=BAN |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
daaa
o sa schimb poza daca provoaca turbulente conjugale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nuuuuuuuu....las-o acolo, ca-i super!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Las-o ca-i sexoasa rau. Apai barbatii se uita oricum dupa femei si invers. Eu cat sunt de maritata daca vad unul care arata bine ma uit la el, oricum raman cu uitatul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sefa lui Sczimsczi, mi-a adus aminte de pe vremea cand lucram si trebuia sa ii instalez mail-ul la un sef de la aprovizionare.Eram pe alt calc. nu mai stiu ce faceam si ii zic "Inchideti ferestrele". Asta se uita la geamuri si zice sunt inchise ferestrele. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu n-am mai putut m-a busit un ras si radeam asa de nu puteam opri si ii zic nu geamurile, ferestrele de pe calculator ca avea o gramada de aplicatii deschise. Nu s-a suparat omul si daca se supara mi-era egal. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
cand ma bucuram ca mai am 5 min tre sa mai stam juma de ora peste!!
numai mie mi se poate intampla cand is deprimata na beleaa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las-o ca-i sexoasa rau. Apai barbatii se uita oricum dupa femei si invers. Eu cat sunt de maritata daca vad unul care arata bine ma uit la el, oricum raman cu uitatul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sefa lui Sczimsczi, mi-a adus aminte de pe vremea cand lucram si trebuia sa ii instalez mail-ul la un sef de la aprovizionare.Eram pe alt calc. nu mai stiu ce faceam si ii zic "Inchideti ferestrele". Asta se uita la geamuri si zice sunt inchise ferestrele. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu n-am mai putut m-a busit un ras si radeam asa de nu puteam opri si ii zic nu geamurile, ferestrele de pe calculator ca avea o gramada de aplicatii deschise. Nu s-a suparat omul si daca se supara mi-era egal. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) super faza |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Las-o ca-i sexoasa rau. Apai barbatii se uita oricum dupa femei si invers. Eu cat sunt de maritata daca vad unul care arata bine ma uit la el, oricum raman cu uitatul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sefa lui Sczimsczi, mi-a adus aminte de pe vremea cand lucram si trebuia sa ii instalez mail-ul la un sef de la aprovizionare.Eram pe alt calc. nu mai stiu ce faceam si ii zic "Inchideti ferestrele". Asta se uita la geamuri si zice sunt inchise ferestrele. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu n-am mai putut m-a busit un ras si radeam asa de nu puteam opri si ii zic nu geamurile, ferestrele de pe calculator ca avea o gramada de aplicatii deschise. Nu s-a suparat omul si daca se supara mi-era egal. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta chiar ca e tare. O fi ruda cu sefa-mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
faza super tare azi la stop (Tot vorbind de peisaje):
-semaforu' rosu - io admiram un foarte dragut personaj cam la vreo 35- 40 de ani asa, grizonat, costum alea alea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) - in continuare admiram peisaju' cand ma uit la stop (mi s-a parut ca vad o masina trecand pe langa mine) - era verde de multisor - m-am uitat sa vad de ce nu ma claxona nimeni - in spate erau 2 gagici in masina, care admirau acelasi peisaj - taximetristii se inchinau cu ambele maini si erau pe jos de ras (da' ce stiu ei ce-i frumos?) - peisaju' trecea mandru' ca e centru atentiei (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:29 AM |
|