IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1133 1134 1135 1136 1137 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
divi2007
post Jan 15 2008, 06:25 PM
Post #11341

Musafir

sal girls

si al meu la fel roxanica a intrebat odata trecea pe langa monitor si a vazut (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

forte uite ce faci atragi privirile si din avatar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by divi2007: Jan 15 2008, 06:25 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Andrete
post Jan 15 2008, 06:27 PM
Post #11342

Musafir

Se apropie examenele, si ma gandeam ca ar fi util sa strangem materiale utile pentru pregatirea lor.
Pentru inceput, as propune un site de teste si evaluare online la matematica, foarte util si bogat in continut:
RECLAMA=BAN

+Quote Post
fortelady
post Jan 15 2008, 06:36 PM
Post #11343

Musafir

daaa
o sa schimb poza daca provoaca turbulente conjugale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 15 2008, 06:37 PM
Post #11344

Musafir

Nuuuuuuuu....las-o acolo, ca-i super!

+Quote Post
divi2007
post Jan 15 2008, 06:56 PM
Post #11345

Musafir

mai bine sa se uite la avatare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

don t change the picture ok?

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 15 2008, 07:02 PM
Post #11346

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Las-o ca-i sexoasa rau. Apai barbatii se uita oricum dupa femei si invers. Eu cat sunt de maritata daca vad unul care arata bine ma uit la el, oricum raman cu uitatul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sefa lui Sczimsczi, mi-a adus aminte de pe vremea cand lucram si trebuia sa ii instalez mail-ul la un sef de la aprovizionare.Eram pe alt calc. nu mai stiu ce faceam si ii zic "Inchideti ferestrele". Asta se uita la geamuri si zice sunt inchise ferestrele. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu n-am mai putut m-a busit un ras si radeam asa de nu puteam opri si ii zic nu geamurile, ferestrele de pe calculator ca avea o gramada de aplicatii deschise. Nu s-a suparat omul si daca se supara mi-era egal.

+Quote Post
albinuza
post Jan 15 2008, 07:04 PM
Post #11347

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

cand ma bucuram ca mai am 5 min tre sa mai stam juma de ora peste!!
numai mie mi se poate intampla cand is deprimata
na beleaa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jan 15 2008, 07:18 PM
Post #11348

Musafir

QUOTE(misssn7 @ Jan 15 2008, 07:02 PM) *
Las-o ca-i sexoasa rau. Apai barbatii se uita oricum dupa femei si invers. Eu cat sunt de maritata daca vad unul care arata bine ma uit la el, oricum raman cu uitatul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sefa lui Sczimsczi, mi-a adus aminte de pe vremea cand lucram si trebuia sa ii instalez mail-ul la un sef de la aprovizionare.Eram pe alt calc. nu mai stiu ce faceam si ii zic "Inchideti ferestrele". Asta se uita la geamuri si zice sunt inchise ferestrele. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu n-am mai putut m-a busit un ras si radeam asa de nu puteam opri si ii zic nu geamurile, ferestrele de pe calculator ca avea o gramada de aplicatii deschise. Nu s-a suparat omul si daca se supara mi-era egal.

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
super faza

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 15 2008, 07:22 PM
Post #11349

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

QUOTE(misssn7 @ Jan 15 2008, 07:02 PM) *

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta chiar ca e tare. O fi ruda cu sefa-mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 15 2008, 07:29 PM
Post #11350

Musafir

faza super tare azi la stop (Tot vorbind de peisaje):
-semaforu' rosu
- io admiram un foarte dragut personaj cam la vreo 35- 40 de ani asa, grizonat, costum alea alea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
- in continuare admiram peisaju' cand ma uit la stop (mi s-a parut ca vad o masina trecand pe langa mine)
- era verde de multisor
- m-am uitat sa vad de ce nu ma claxona nimeni
- in spate erau 2 gagici in masina, care admirau acelasi peisaj
- taximetristii se inchinau cu ambele maini si erau pe jos de ras (da' ce stiu ei ce-i frumos?)
- peisaju' trecea mandru' ca e centru atentiei (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1133 1134 1135 1136 1137 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 10:29 AM