![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
buai...nush..da' de cateva zile ma dore rau chielea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) singurele explicatii...ar fi:ba de la frig.ba pt ca vine perioada vesela a lunii.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ever happened to you guys? Cum adica te doare pielea?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
doare...la atingere (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, si eu il iubesc pe dr. House si e singura emisiune care trebuie inregistrata daca cumva nu-s acasa cand se transmite.
Interesanta chestia cu durerea de chiele, n-am mai auzit. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mna'seara!
Forte, sa stii ca esti pericol public, acum, ca tot s-a adus vorba, si al meu a cascat ochii mari la ecran o data si eu la el "ce?? ce ai vazut?!" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A facut o fata de om surprins, s-a intors repede si a zis ca se uita sa vada ce fac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Faci victime (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cum te doare?! Ca o vanataie sau cum?! Descrie durerea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
da..cam asa ceva (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) ...si ca sa stiti ca nu-s singura care pateste asa....va asigur ca mai e cineva:sor-mea evident (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
O fi vreo boala ereditara!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Care are repercusiuni pe termen lung!! glumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
lxn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pai saracul trebuie sa il intelegem si pe el, daca si eu mai casc ochii, dar el..!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte, super faza. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, nu?
Si intamplarea ta e funny Miss. Io ma uit mai mult dupa tipe faine, decat tipi si cand vad una i-o arat si alui meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Doftoreaso, ai chef de party? Abia acum am terminat de facut bagaje. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Salutare! Unde pleci, Roxi?
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu eu...al meu sot, la Rennes. Bine ca nu sta mult, ca nu prea-mi place sa stau singura pe acasa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 10:51 PM |
|