![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
'tii! sa aiba drum bun si sa aduca multe cadouri frumoase pentru nevasta si poze pentru noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersic Fanny. Poze o sa faca, c-am inteles ca-s niste cladiri interesante pe acolo, e oras cu iz medieval...dar de cadouri n-o sa aiba timp. L-am rugat sa-mi ia doar 2 carti in franceza.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Iu-huuuuuuuuuuuuu! Ce faceti duamnelor? Unde e party-ul latino? Scuzati intarzierea...
Hai sa fac o incercare (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e7/Flaming_cocktails.jpg/800px-Flaming_cocktails.jpg) (IMG:http://www.glamour.com/images/lifestyle/2006/07/31/liar02_unexpectedcocktails.jpg) pe ritmuri de samba |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mna'seara! Forte, sa stii ca esti pericol public, acum, ca tot s-a adus vorba, si al meu a cascat ochii mari la ecran o data si eu la el "ce?? ce ai vazut?!" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A facut o fata de om surprins, s-a intors repede si a zis ca se uita sa vada ce fac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Faci victime (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci eu repet - nu la mine-i problema (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) la aia care se uita e!!! hai ca incerc sa pun alta poza mai potolita. si vedem care-i preferata publicului am editat.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ptiuuuu, BG, la fix ai picat! Aveam nevoie ca sa ma recuperez dupa un film plangacios.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
pup fietili!
bigi, luv iu ispesiali! stii tu di si... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi am vazut un film misto. Dl. Brooks. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si a fo misto penttru ca am adormit la el. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Poftim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chemati-va barbatii ca sa nu mai aiba ce comenta de ...avatarul lui forte... shake it baby! atat ca ce e prea mult dauneaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si pletosi
Rozy ia scutura tu pielea aia pe ritmurile astea sa vezi ce trece (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edit: Maat let's rock! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) This post has been edited by Bacardi_Girl: Jan 16 2008, 12:33 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ce sa rock, pi mini parca m-a lovit o roca"-n cap... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am avut o zi foaaaaarte ciudata; exceptie "sedinta" de shopping.
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Ce-ti luasi bre?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
e la toapicu de shonmbing; 5 bulovere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) la unu i-am pierdut deja cordonu` (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
ai crezut ca mi-am luat cizme cumva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 05:11 PM |
|