![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Albi, cred ca e vorba de nevralgie. Mi se intampla si mie. Se poate declansa pe fond nervos sau cand corpul tau a fost supus la tratamente extreme (f frig, de ex).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
aha!! la ceva de genul asta ma gandeam si eu!!!
o senzatie tare aiurea.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) da nu ai ce sa-i faci...trece de la sine in cateva zile. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neaaataaaa! Am venit in fuga mare sa spun ca mi s-a facut un chef nebun de shopping si ma duc sa dau iama in ceva magazine, sa vaz pe ce pun ochii.
Pups (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albi.tatal meu are ceva asemanator si i-a spus doctorul ca are zona zoster.Sper sa nu fie cazul tau,e ceva care nu prea are leac(pe sistem nervos e totul)
Salutari la toata lumea!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eee se intampla foarte rar...io nu-mi fac griji pentru asta...
io nu stiu unde umbla soru-mea. in loc sa stea pe net sa discutam un pic...ca am si io pauza... ea pe unde umbla?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
poate are treaba, tu!
|
|
|
![]()
|
|
ahaaa crek doarme si patul sub ea.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai n-a zis ca se duce sa-si listeze planurile?
Lxn, spor la cumparaturi. Ma duc si eu astazi prin Unirii sa-mi iau o pereche de blugi, dar mai arunc un ochi si pe la incaltari. Poate gasesc ceva dragut si la pret redus. |
|
|
![]()
|
|
nu stiu a zis?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
da, cred ca zicea ceva de listare de planuri autocad samd... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 03:51 AM |
|