![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare fete vesele!
poke, iti tin pumnii sa fie bine. eu am intrat intr-un magazin in fuga, ieri si am iesit cu o pijama (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si 2 lip gloss-uri . zilele urmatoare n-am timp de shopping. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
look! sunt dependenta! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) si ma dau mare!
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
salutare!! doar ce m-am intors de la brasov. a fost asa cald si frumooooos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) interviul l-am luat, acum sa vedem cand le vin si joburile. sper sa plec cat mai repede, ca m-am plictisit de 2 luni acasa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
iar v-ati cam facut de cap, fetelor (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) poke (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Felicitari, Fluturas (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
multam, szi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io nucred ca-s la curent? ce interviu fluturas?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
un interviu pentru o alta companie de vase de croaziera, mai mari si mai bengoase. ca sa mai incerc si altceva, in afara de iahturi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
i'm back!
am si dormit..am scos si projectu la plotter...acu ar cam trebui sa ma apuc de invatat...ca maniana iar verificare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) buai da' mi-e rau de nu mai pot...o venit perioada fericita a lunii...si combinata cu maldaru de floricele de aseara=>sunt ca un balon! mi-am luat vitamine si pastile de memorie..sper sa ma scoata din letargie (IMG:style_emoticons/default/geek.gif) butterfly..da' ce faci matale pe vas?nu ma iei si pe mine sa vad lumea? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by rozy: Jan 16 2008, 03:32 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
moama ce mi-ar place si mie pe vase din astea...
ce conditii tre sa indeplinesti mai? ca parca mi-as mai muta si eu dosul de pe scaunul de la birou... oiseauuuuuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari Fluturas! Sper sa-ti soseasca un contract cat mai repede si cu conditii avantajoase.
Te-ai intalnit cu Miss? Bafta maine Rozy! Mananca si tu niste fructe si legume, ca sa mai prinzi puteri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:16 AM |
|