![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
rozel, am un geamantan maaaaare. daca nu esti mai mare ca el, te iau la pachet. deal? (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) ma indeletnicesc cu ospatareala (cel putin contractul asta). adevarul este ca mi-ar fi placut ceva duty free, dar e fain si in restaurant, mai ales material (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
albi, tre sa ai peste 21 de ani, dar se mai fac si exceptii (ca in cazul meu), sa fii rezistenta dpdv fizic si sa ai tupeu. de invatat, se invata repede. rox, nu m-am intalnit, ca n-am apucat sa mai vorbim pe mess. dar mai tre sa merg peste 2 saptamani si atunci sper sa o scot la un cingo (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si mersi mult pentru urare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) asa in mare stiu cam despre ce este vorba in contractul asta. acum sa vad ce imi mai spune armatorul pe 28, cand m-oi duce iar. si inc-o data, sper sa plec cat mai repedeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
fluturel...90% sanse sa incap in geamantan :(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by rozy: Jan 16 2008, 04:08 PM |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
daca ai mai mult de 40 de kg, ai incurcat-o. tu platesti in plus (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Buna ziua doamnelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur ca v-au placut muzicile (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multa sanatate mamei tale poke! Mult noroc si tie Fluturas. Daca ar fi pe uscat toata treaba asta as veni si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fluturas fiica-mea a racit asa ca pe mess n-am mai intrat ca micuta cand e racita nu mai am prea mult timp liber tre' sa ma joc tre' sa tot facem cate ceva.
Next time poate ne intalnim.Multa bafta cu contractul si m. multi bani. Mai da' neobosita esti de abia astepti sa mergi din nou si munca pe vas nu-i chiar usoara dupa cate cred eu. Rozy baga ciocolata si vitamine multe ca fac bine la creieras. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Perla zilei - autor, tot Sefa: lucrase ceva pe calculator si a inchis fara sa salveze. Logic, a pierdut tot. Ma intreaba: daca salvezi tu la tine in calculator, nu se pastreaza ce am pierdut eu???? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Bey da' ce fel de sefa ai? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Sau poate ca se pricepe in alte domenii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Szi da sefa asta de unde ati facut rost de ea? E buna de nominalizat pt un stupid top.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
vai de mine Sz. si e sefa...cea mai mare?
nu ai cui sa te plangi sau sa bagi o vrajeala la cineva mai mare? poate te faci sefa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, sefa ta cred ca n-a ajuns pe merit acolo unde e. Nu poti sa ajungi intr-un post de conducere cu asemenea lacune.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 09:50 PM |
|