![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
lacune??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
urla prostia in ea!!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pana am venit eu aici, nu folosea calculatorul decat ca mobilier (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ai ambitionat-o!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Roxanica e indulgenta.
Pai cred ca si acum cam tot pt. aia il fol. ca mare lucru dupa ce zici tu nu prea stie sa faca. |
|
|
![]()
|
|
mdaa deci iar stam peste program si eu am o durere de cap de-mi vine sa ma impusc!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ca sa treaca, Albi!
|
|
|
![]()
|
|
sar'na (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
da imi place din ce in ce mai putin aici!!! io vreau acasa dom'lee (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io sunt deja acasa. Am contramandat partida de shopping. N-aveam chef.
Trebuie sa ma apuc de contabilitatea la firma sora-mii, ca vin termenele peste mine. Albi, is sigura ca peste o saptamana o sa te acomodezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cum e vremea pe acolo? La noi s-a mai incalzit si-mi place. Szi, daca sefa ta-i in varsta, inteleg ca nu le are cu calculatorul; in caz contrar, nu-i scuzata. This post has been edited by roxanica10: Jan 16 2008, 07:30 PM |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ba nici asa nu-i scuzata. mama are 52 de ani si o viteza la tastat si dat mailuri (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ploua maruntel in continuu de cand am venit, dar e caldut afara...adica suportabil....
nush cat o sa ma obisnuiesc. mie daca nu-mi place si colectivul la un loc de munca e greu sa ma acomodez. am mai lasat vreo 2 locuri din motivul asta... si plus de asta eu nu sunt o persoana care sa stea singura 10 ore pe zi! si sa scoata 2 vorbe la pauza de masa!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nuuu pot simt ca nu pot!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:37 PM |
|