IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1146 1147 1148 1149 1150 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Bacardi_Girl
post Jan 16 2008, 09:50 PM
Post #11471

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Bravo scumpiiiiiiiiiiiiiiic! Tiii ce mai dantuiam pe melodia asta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Maat descarca-te! In ce fel vrei tu (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Si acum sa trecem la treburi serioase (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://www.bajabob.com/images/low_calorie_drinks.gif) sau (IMG:http://www.associatedalcohols.com/images/bottles2.jpg)
(IMG:http://mocoloco.com/archives/art_lebedev_evigheden_ice_t.jpg) si (IMG:http://www.cuocazzo.com/insalata_mozzarella.jpg)
Pe ritmuri indracite si vii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Edit: partea aia n-am apucat s-o citesc. Maat ai facut ecografie? Asta e primul pas. Apoi daca este necesar, o tomografie si in functie de rezultate tratamentul. Trebuie sa fie pe baza de hormoni sau poate glanda mamara are putin structura mai diferita ca la celalalt san (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Oricum ar fi (dom'le cu unu sau doi de "i" ? ) o sa te stresez rau!

This post has been edited by Bacardi_Girl: Jan 16 2008, 09:55 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 16 2008, 09:53 PM
Post #11472

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Oricum trebuie sa mergi la doctor daca ai o problema nu sa intri pe forum si sa astepti sa-si dea cineva cu parerea cand e vorba de sanatatea ta.Drept sa-ti spun eu cand vad titluri din alea nici nu intru. A mai fost unu cu analistul sa se duca invartindu-se cu topicul lui, sunt penibili de tot. De ce nu se duc in piata sa strige in gura mare daca tot fac atata publicitate la probl. lor.

+Quote Post
Ala80
post Jan 16 2008, 09:55 PM
Post #11473

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Stiam eu ca BG nu ne lasa la greu! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 16 2008, 09:56 PM
Post #11474

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu, da vor sa fim noi toate aici si sa le rezolvam lor problema uitindu-ne in globul de cristal. Ca ce mama naibii, on fi toate mafalde pe hotline in asteptarea doritorilor ! cum adica nu i-a raspuns nimeni la dileme in 5 minute? mai scrise si din contact ca ii arata ca nu e logata si nu poate posta! pai tatataie, logheaza-te! ei cum naiba sa ii mai zici la asta?! :frustraremare:

+Quote Post
Ala80
post Jan 16 2008, 09:58 PM
Post #11475

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Di, la cat esti de suparata.... meriti o tarie! Iti dau voie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 16 2008, 09:58 PM
Post #11476

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

OOOOOOOOOOOau Bacardi ma apuca notalgia de la melodia Shakirei.
Cred ca mi s-a ars s-a ars mancarea de limba.M-am scos ca dupa ce nu era fiarta acu mai e si arsa. Nu mai fac prea curand asa ceva.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 16 2008, 10:00 PM
Post #11477

Membru de Onoare

Member No.: 265

Hai mai, nu mai fiti nervoase pe treburi din astea cel putin. Poate fata n-o fi facut-o intentionat. Poate nu si-a dat seama de faza, ea poate e foarte disperata, a intrat aici, a gasit femei dragute si nah...e o optiune. Oricare e treaba, gata! Let's dance and drink! Maat ai citit editul,daaaaaaaaaa? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 16 2008, 10:03 PM
Post #11478

Fondator eLady.ro

e cu un "i"i ; am fost la doctor si ma mai duc si vineri iar. stiu, m-o informat forte si kalua, eram toba cind m-am dus... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bigi, nu e disperare, crede-ma... io stiu ca multe dintre fetele noastre au avut probleme MARI si GRAVE si nu s-o dat in stamba, bigi! nu au facut-o pe printesele nehelpuite, "oaaau, mama, da cum adica nu ma baga nimeni in seama in 5 secunde... vai ... "

+Quote Post
roxanica10
post Jan 16 2008, 10:04 PM
Post #11479

Musafir

Rasfoiesc in timp ce sunt in metrou o carte de Florence Scovel Shinn si stiti ce spune apropo de boala: ca atunci cand te pregatesti de boala, vine pe capul tau. Si atunci cand deja esti bolnav si-ti plangi de mila, in nici un caz n-o sa te vindeci rapid....asa ca degeaba incearca unii sa-si caute alinare sau sfaturi pe forumuri, ca s-ar putea sa n-o caute unde trebuie.

Di, te rog sa ne tii la curent si daca nu esti multumita de medicii din Craiova sa ne spui, ca sa-ti recomandam pe cineva din Buc. Sunt sigura ca totul va fi bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

BG, iti multumim c-ai grija de buna noastra dispozitie. Deja mi-a venit chefu' de munca.

This post has been edited by roxanica10: Jan 16 2008, 10:06 PM

+Quote Post
Diana.
post Jan 16 2008, 10:06 PM
Post #11480

Fondator eLady.ro

daca o fi ceva va dau de stire; prima ii forte care o sa puna biciul pe mine daca nu o anunt, stiu io... deja mi-o promis o caftangeala sora cu moartea ca nu m-am dus la doctor din prima zi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1146 1147 1148 1149 1150 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 03:56 AM