![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
maat (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) buai..nush voua..da' mie mi-e frica rau de galme,umflaturi si alte cele....poi mie cand mi-a zis un doctor ca s-ar putea sa trebuiasca sa fiu operata(apendicita)....pffoaaii!...poi mi-am vazut moartea cu ochii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) serios...plangeam si urlam de parca urma sa fac operatie pe cord deschis (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) injectiile is enaugh for me (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) daca deja e vb de cutit (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
da' voi sunteti femei strong vad (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
pai ce sa fac? s ama spinzur? sa urlu? tot o sa crap o data si-o data; de moarte buna, de o caramida in cap, de Dumnezeu stie ce. Asta e. Daca e boala o sa ma lupt cu ea, daca nu e, SLAVAAA DOMNULUI! Maica-mea are cancer de 3 ani; daca nu avea un tonus psihic bun...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
doamne ajuta sa nu fie ! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
gata...hai sa schimbam subiectu'...ca daca ma gandesc prea mult...ma napadesc galmele si bubele-n c*r si pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Diana, are dreptate Forte, de ce sa nu stai linistita de cat mai devreme, in loc sa amani.
Poate ca e pe baza hormonala si se resoarbe cu tratament. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ok Maat. Sa nu ma uiti nici pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) rozy Si strong da' poate si secretoase/realiste. Imi pare rau de cine n-are om langa ea acum sexy voice si oooo |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
pai am fo si degeaba imi dau io cu parerea pina ni vin rezultatele; hai sa schimbam subiectul, ce-o fi o fi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ati vazut voi drac mort? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu sint o supravietuitoare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no matter what they say! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
BG si io ma zbintuiam pe Lambada in tineretea mea.Si imi place latino ce sa fac.
Maat, nu te mai enerva cu nou venitii, iti face rau la sanatate.Bine ca ai fost la doctor, oricum si daca e ceva se rezolva, eu stiu o doamna care a patit chestia asta si a facut o cura cu sucuri de fructe si legume, mai ales varza si sfecla rosie citeva luni si s-a retras nodulul.Si stresul si nervii nu sint buni la nici o boala.(am experimentat). |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
buna seaaaaara (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
la meseria mea, stresul e ca pipilica de dimineata! inevitabil! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
buna seaaara fluturel... pe unde ai zburatacit azi? |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
uhm...am mers cu trenul de la 5 in za morning (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) am dormit, am mancat, mi-am hranit dragonul si iar am mancat. deci, prin zona (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:59 AM |
|