![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
stiti cu ce merge bine muzica asta? cu ciclul unei instalatii termice cu abur!!!! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
BG, uite si favorita mea din Dirty Dancing (filmul meu de suflet)
yep (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Enjoy it! |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
stiti cu ce merge bine muzica asta? cu ciclul unei instalatii termice cu abur!!!! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) a innebunit rozeeeel (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
si io; beau sangria; sa moara dusmanii mei, care i-am batit pe ei! hic!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
pohta mare,di. ma duc sa mai mananc putin (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Bey rozy arunca ma tot pe geam (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Rooox (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Este si preferata mea dar -eu fiind mai egoista- am tinut-o strict pentru mine. Si mai e una da' nici pe aia nu o pun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
noapte buna, fetele frumoasele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
io nu mai servesc nic....de la floricele(fara bere) mi se face rau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
la food-shoppingu viitor..imi iau o sticla de vin rosh...nu de alta...dar sunt anemica...si e MUSAI sa consum treburi rosii...asa ca incep cu ceva de galgait rosu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ce naibii ma iar te culci? Mancasi toata ziua si acuma dormi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 10:03 PM |
|