![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
bigi, m-am trezit la 4 dimineata. si am mancat juma de zi, de pe la 3 mai exact de cand am ajuns acasa. si maine am treaba de dimineata pe la politie si mi-e soooooooomn. lav iu garlz! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Noapte bune, fluturel si succes la zburatacit pe mari! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) spre ce directii vrei sa te indrepti?
Di, tmulte urari de sanatate pentru tine si mami tau! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bine, bine, fie... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Somnic usor!
(IMG:http://www.designinghomelifestyles.com/07summer/cocktail_sangria.jpg) Noroc Maat! Scumpic, e frumoasa si ma baga la idei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu neaparat necurate. Am glumit! Rozy nu mai bea bere ca faci burta. Bea tarii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Uite ma ce melodie !!! Uf, de ce nu se mai scot melodii din astea oare... Si cantecul asta cu minunatele-i cuvinte (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dedicatie speciala pentru toate femeile deosebite de aici don't give up on me This post has been edited by Bacardi_Girl: Jan 16 2008, 11:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ce idei...ca sint curioasa? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
¿Que es lo que pasa aquí ah? Iar beutura, iara muzici, forte tot cu avatarul ei cu armele de mass distraction (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Barbatii dezbracati unde sunt?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Uite-i ma...m-am simtit.
(IMG:http://i175.photobucket.com/albums/w127/madcreater/lopezmcmahon2sexyman.jpg) tre' sa-i scuzi ca nu poa' sa stea cu fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scumpic ascultam cuvintele si uite-asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ihuu...we have buci! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Moama rozy esti geniala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Mie imi merge struna! M-am trezit la usa cu o super "surpiza" asa ca dau de baut!!!!
Pinaaaaa Colaaaaaadaaaaaa (IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/pia.jpg) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehe...Ala...sper ca-i de bine.
Va pup! Ma bag la somnic. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:53 PM |