![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
berbanti? goi? oaaaauuu daca ma vede barbata-miu la ce ma uit, ma pune la post mai! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vrut sa scriu la topicul cu femeia pocnita de barbat, dar acolo prea-i dramatic totul..
Am citit la ziar: intr-o familie in localitatea unde lucrez eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) femeia a luat o sticla de Cola de-a barbatului. Ca rasplata, el i-a faramitat unul dintre biscuiti (ai ei si numai ai ei!). Ea a inceput sa tipe ca din gura de sarpe si el i-a aplicat usor una dupa cap. Ea s-a dus la politie, cand s-a intors acasa a vazut ca el schimbase yala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mare ti-i gradina, Doamne! Asa ca fiti atente cum va purtati pe-aici, ca daca nu va iau sticla de Cola sau va pulverizez vreun piscot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ia, aiasta va place?
(IMG:http://dardel.info/images/Nu.jpg) ii cam rusinos, saracu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ii naspa il scotl; am ajuns si io acasa si de la lap s evede aiurea ie-te la asta ce urla... care l-a legat,mai? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i53.photobucket.com/albums/g53/bigchuy13/marknaked1.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
well..thanks girls! ...ati contribuit la my sweet dreams care urmeaza acush
plec .tre sa ma trezesc la 6 (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) v-am bubat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
si noi te bubam pi tini.
da io-te... daca vrei sa visezisi mai fain... (IMG:http://www.racegirl.nl/PourLaFemme/MaleModels/Images/Cool-Water-Man.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca sa incheiem seara in aceeasi nota
(IMG:http://farm2.static.flickr.com/1257/1388170713_fdd06d1e2a.jpg) care e mai miloasa de fel sa-l bage intr-un pat? Si nu umblati cu lucrurile altuia (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Somn odihnitor ladies si vise placute (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
ii cam copchil si la mine in pat oricum nu mai e loc. dac avrea pe pres... ma mai gindesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) noapte buna, bigiii! luv iu!
Am vrut sa scriu la topicul cu femeia pocnita de barbat, dar acolo prea-i dramatic totul.. Am citit la ziar: intr-o familie in localitatea unde lucrez eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) femeia a luat o sticla de Cola de-a barbatului. Ca rasplata, el i-a faramitat unul dintre biscuiti (ai ei si numai ai ei!). Ea a inceput sa tipe ca din gura de sarpe si el i-a aplicat usor una dupa cap. Ea s-a dus la politie, cand s-a intors acasa a vazut ca el schimbase yala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mare ti-i gradina, Doamne! Asa ca fiti atente cum va purtati pe-aici, ca daca nu va iau sticla de Cola sau va pulverizez vreun piscot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) io acuma am vazut asta.. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) da ce fac io acum ca mi s-a facut pohta de biscuiti, ai? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca rasar si eu la spartul targului. No more drinks, music, party?
Pe mine ma chinuie talentul cu un referat si in loc sa casc ochii la el, casc ochii acilea, la masculii 'cestia, ntz ntz! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vaai ce desfrau aici!!! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Ce e cu barbatii astia goi pe aici?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Maat, vad ca nu te incurci cu jumatatile de masura, nici la pulovere si cizme, nici la barbati! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa ce ca sunt goi, mai sunt si in extaz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kalua, ce tare! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am auzit azi la radio ca tot unul din Germania a vrut sa arunce bradul pe geam si din greseala s-a aruncat si pe el!!! Cand auzi asta, te bufneste rasul, dar asta cica este in situatie grava acum la spital. |
|
|
![]()
|
|
pai draga suitie, daca a avut de-a face cu mine, e ori in extaz, ori in spital (bolnav cu capu, nervii, cap spart de la tigaie sau mintea pusa pe moate... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )probabil voi ati crezut ca zic gogosi ca-s shopahooalica si ca sparg banii pe boarfe si ciubote de-aiurea.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
lexie, treci la treaba, lasa prostiile, ca te vede baiatu si isi strica impresia. despre noi nu despre tine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 04:44 PM |
|