![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sarutmana mul! Mi-era teama ca nu se mai poarta materialul asta, desi mie imi place, mi se pare finut. Ti-am zis ca pe umeras pare o varza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Iti sta foarte bine, esti draguta si finuta! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Maat, uite solutia ta e mai pragmatica, nu mai mutilam baiatul, o sa o iau in calcul!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, Sweet, m-am linistit! Maat, Sweet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Numai ca m-a stresat ingrozitor idiotenia asta de computer, s-a blocat exact cand nu trebuia, noroc ca salvasem proiectul. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
da suitie, ii plimbam: o tura tum o tura io
lexie,uite, din acelasi tip de material si tot cu imprimeuri cu flori : primavara-vara 2008 Roberto Cavalli. [img(IMG:http://www.elady.ro/showphoto/galerie-moda/1659_cavalli22.jpg) (IMG:http://www.elady.ro/showphoto/galerie-moda/1660_cavalli23.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Imi place prima mai ales..pare asa diafana!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yay, great (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) ! Inseamna ca n-am fost chiar pe langa val. Desi nu-mi pasa tare de trenduri, dar nici nu vreau sa port, de egzemplu, blugi taiati la popou cand stiu ca nu mai sunt deloc apreciati. Me does not like mistakes. Recunosc ca-i prima camesa de o iau asa elegantoasa si mh, colorata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
bre, stai loinistita...io imi retrag ambasada spre ilustrele apartamente... noapte bunba!
|
|
|
![]()
|
|
Daa..noapte buna.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu sper sa termin proiectul pana pe la 7-8.
Dar nb voua!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Somn usor si de aici! (IMG:style_emoticons/default/mf_seehearspeak.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok, am aparut si eu, dupa ce am plimbat odraslele pe la inot. a mai ramas vreun barbat bine si pentru mine? ma ofer sa iau parte la imparteala cu voi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
uite, Di special for you sa-ti treaca supararea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si acum, seeyoutomorrow gagici. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 10:31 AM |
|