![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...pai sexul anal...ca tot ramase in coada de peste si nimeni n-a vrut sa declare deschis un multiorgasm la asa ceva...sau macar o diaree...scuze!
This post has been edited by dr_wise: Jan 17 2008, 01:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
doftoreaso, am pus io "hotii de idei" pe index, hop si ei cu "hotii de timp"; am pus io dieta drew barrymoor pe index, ei ce crezi ca a aparut dupa 2 zile? dieta drew barrymoore! am pus io cearcanele pe prima pagina, hop si ei cu cearcanele; am pus io pe idex coafuri d evedete, la 3 zile hop si ei cu "coafuri nemuritoare"... acu asta cu palariile ! huoooooooooooo!
ia sa caut io in newslettere... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca la ce "inspiratie" are fatuca asta sigur s-a inscris in newslettere cu un mail care s ao dea de gol! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) domle, e grele...invita-le sa raspunda pe e.lady "de ce sunt mandre ca sunt femei"...ca sunt al naibii de curioasa!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Noooo o sa trag un editorial... de numa numa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai da mai da e mult la usor sa iei de-a gata... de ce sa se chinuie sa gandeasca? nu are nici un rost sa-si puna materia colorata la contributie...
|
|
|
![]()
|
|
Nu m-am putut abtine si le-am bagat un comentariu sa le stea in git; o sa pun un art zilele astea; ii las sa se inspire si dupa aia pun in joscul artocolului:
Multimim siteurilor x, y, z, care ne preiau ideile; tinem sa precizam ca articolul prezent NU ARE nici o valoare informativa, ci doar a fost publicat ca sa va dovedim inca o data ca noi avem mai multe idei si mai bune. Cei care ne copie stiu asta; altfel nu s-ar inspira cu atita obstinenta de la noi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
bestial!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
fa-o ca o merita!!! mai mi-a pus asta o piesa in mana sa o desenez si e practic imposibil de facut asta pentru ca nu am pe unde sa o masor!! da o sa ma descurc eu ca-s fata mare!!! |
|
|
![]()
|
|
Primul articol despre "se poarta buclele " pe pe bvreun site romanesc a fost scris de Meg si a aparut la noi . La fel si multe altele despre trenduri in coafuri . Meg nu s-a teleportat pe marte si e cu noi aici si poate confirma vca le-a scris i urma cu vreun an jumate... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cind toate siteurile pentru femeii dadeau de zor cu parul perfect intins!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna fete/femei dragute!
Di, sa stii ca si pe mine m-ar enerva ca cineva sa-mi fure si adapteze un pic articolele de pe site. Chestia asta-i penibila de-a dreptu'. Nu le-as putea considera coincidente, ca daca ar fi una...asa mai zice...dar daca-s multe, e clar ca-i furaciune. Doftoreaso, oau...ce ma bucur ca vii in Bucuresti. Chiar ma uitam astazi la rujul ala care te asteapta si ma intrebam: oare cand i-l voi da?! Ti-am spus eu, ca numai sa nu vrei, nu gasesti un post in Buc. Poke, asteptam detalii despre mamicuta ta. Fluturas, sa ai o zi usoara si sa se rezolve toate din prima. Rozy, ce nota ai luat la asta de azi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? Bafta in continuare. Miss, si mie-mi trezeste Dirty Dancing niste amintiri de mama-mama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cred ca l-am vazut de cel putin 10 ori si-l revad intotdeauna cu placere. This post has been edited by roxanica10: Jan 17 2008, 01:52 PM |
|
|
![]()
|
|
acuma am ;us unul cu frizurile si tunsorile "carre"... e de vreo doua saptamini; la urmatoarea schimbare d eindex o sa apara carreul pe prima pagina.
am anuntat pe forum roxi in decembrie ca ma apuc sa fac experimente; am spus si cu ce; la 2 zile dupa ce am pus pe index palariile, kudika are art la fel; la fel si cu "coafurile de vedete"_ la ei s-a facut "coafuri nemuritoare: tot la 2 zile dupa schimbarea primei pagini a siteului la noi; si sint MULTE si toate la doua-trei zile dupa ce schimbam pagina de intrare in site. nu mai e nici o coincidenta. artcolul despre plarii a fost publicat la noi in data de 2007-12-18 , ora 16:35:41. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:54 AM |
|