![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, pai am impresia ca tipele de la kudika, au legatura cu eva....asa ca nu-i de mirare ca ne fura articolele. Oricum, Dumnezeu are grija de toti sa-si primeasca rasplata cuvenita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Di baga si tu niste articole la Oha pana se calmeaza copiatul si cad in penibil. Daca copiaza din alta parte clar nu le duce capul si apoi peste cateva zile le scoti. Big shit treaba asta cu copiatul poate se poate cumva restrictiona.
Doctoreaso multa bafta la interviu. Roxi si eu l-am vazut de multe ori si il revad cu placere. Azi dimineata pana m-am dus s-o iau pe fiica-mea la gradi am ascultat numai muzica din film. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu au absolut nici o legatura cu echipa de la eva; eva NU se inspira de la nimeni; materialele lor sint copiate de catre altii. kudika e un site facut pe spezele bazei de date cu emailurile preluate din cv uri (kudika si unul dintre cele mai mari siteuri de joburi din ro apartin aceluiasi grup de fime).
nu le scot: pun preambul ca nu au valoare informationala si ca articolele au fost puse drept momeala. lasa ca le-o scot eu pe nas! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ce fac fetele? Iar se enerveaza? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mie sincer mi-e greata de ce pot face unii! N-au rusine, n-au mandrie, n-au nimic, nimic!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
bigi, io-s un om cu idei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) multe. si originiale, nu sterpelite de al altii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) so...
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
hai ca fu bine pana acum dar am intrat iar in perioada de timp in care mi se pare ca timpul sta in loc sa treaca....da macar stiu ca nu imbatranesc in timpul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
mama lor de cozi mari care sunt, care este, ca daca n-ar fi nu s-ar povesti... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai nu mai povesti ca poate nu o sa mai este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ce ai rezolvat? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
bigi, io-s un om cu idei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) multe. si originiale, nu sterpelite de al altii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) so... Eu te cred (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Dar sigur ai fost constienta si de faptul ca nu sunt toti ca tine si ca mai sunt si specimene care recurg la copieri. Si mai sunt convinsa ca pe langa nervisorii astia pe care ii ai din pricina asta din cand in cand, esti si mandra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:18 PM |
|