![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
nu-i problema, mai sint circa de combinatii cu lady si tone intregi de culoare roz! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
din punctul meu de vedere sint niste NETOTI! daca nu ai ce pune in functiune si capul e numai ptr aparatoare de ploiae, sint niste amariti! EXACT! Si de ce vrei sa-ti bati capul cu ei?! Cu cat o sa-ti fie mai bine cu atat vor aparea mai multi NETOTI!! Una fara alta -in lumea asta- nu prea se poate! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Si...in alta ordine de idei...ce se aude de analizele alea? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Edit: Rox ti-am dedicat-o inapoi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti-am spus doar ca-mi place muuult! This post has been edited by Bacardi_Girl: Jan 17 2008, 04:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
cind o sa am noujtati va anunt eu;
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
BG, as mai asculta-o o data la serviciu, dar aici nu merge nimic de pe youtube. Iti multumesc then (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sal'tare!
Doctore gand la gand...Intrasem sa va spun ca dupa tomografie se pare ca mama are raceala la maduva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si intr-o jumatate de an s-ar putea sa fie pensionata pe caz de boala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai trebuiesc facute niste teste...dar 90% asta e diagnosticul. Iubitu e bine,si-a rezolvat coasta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Eu acum nu prea am timp sa stau aci,ca imi cam rup coatele la invatat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Luni,am primul examen (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bafta poke si multa sanatate mamei tale!
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Baii la noi a fost netu cazut pana cum si faxu la fel..toate de la RDS!!!!!Aveam o groaza de chestii importante de fcaut si stateam si ma uitam pe pereti.Si a fost problema vreo 2 ore!!!Moaaa ce nervi am!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Poke multa putere de asimilare si multa sanatate mamei tale!
Rox (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Fanta imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai reusesti sa termini astazi? This post has been edited by Bacardi_Girl: Jan 17 2008, 04:59 PM |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Reusesc sa termin,mai stau un pic peste program..dar faza e ca aveam de facut niste rzevari urgente pe siteme de rezervari care pot fi accesate de orice agent autorizat din lume..asa ca daca eu am vazut o camera libera la 11 si nu am luat-o atunci,e posibil ca la 4 cand am net..camera aia sa nu mai fie disponibila.Azi am avut noroc ca mai erau inca disponibile...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
poke sanatate multa mamei siiubitului!!
io am terminat treaba si sa vad ce mai frec pana la 6 cel putin!!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 09:19 PM |
|