![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io trebuie sa fac bagaje. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o viroza sora cu moartea. Abia ce mi-am mai revenit un pic si m-am putut ridica din pat, mi-a mai scazut febra. Am avut febra peste 39, capul umflat, un sinus blocat si unul care ma ustura pana in cerebel, frisoane, dureri musculare, nevralgie, gatul si nasul varza. Pana pe la 3 nu am putut bea nici macar o gura de apa. Nu ma vait, vreau numai sa va zic sa aveti grija, ca eu am gemut suficient cu capul pironit de perna. Sunt pe antibiotic puternic. Sanatate va doresc.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iti doresc sanatate multa, Walpu, imi pare rau sa aud ca ai avut atatea batai de cap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Am uitat sa va spun ca am fost astazi in Ina center din orhideea si m-am oripilat, pur si simplu! In zona in care sunt expuse artdeco, astor, seventeen, rainbow si l'oreal a trebuit sa dau praful la o parte ca sa pot testa nuantele de fard sau blush. Incredibil! Era praf de un deget pe toate rafturile si produsele. Si cand m-am uitat la datele de expirare de la diverse produse, mai toate expirau in 2008. Plus ca a venit una cica sa ma ajute, i-am zis ca-i cam mult praf si ia un servetel si da cu el pe o rama de raft, cu gratie (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) . Oribil, acolo nu mai calc! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) de-nsanatosire. Si sa-ti treaca repede!
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Walpu, multa santate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu mi-am comandat mancare chinezeasca! Yeeeeeeeyyyyyyy!!!! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Whyyy, ala, whyyy? Asa mi-e o pofta de pui cu bambus si orez picant de nu-ti spun. Acum mi-ai adus aminte iar de pofta asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu am mancat cocos, de la mama lui, adica i-am baut sucul si apoi i-am crapat tzeasta si l-am halit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.gringo-times.com/articles/images/coconut-milk.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Eu va spun 'Noapte buna' ca predau armele. Aveam in plan sa scriu ceva la topicul despre mass-media dar imi e capul prea incarcat.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Maine Ca-s libera libera (IMG:style_emoticons/default/popcorn3[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/read1.gif) This post has been edited by pokemon: Jan 17 2008, 10:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
NB, poke!
Lxn, eu mi-am luat pui dulce-acru, pachetele si orez. Buuuuun! Abia astept sa vina comanda! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Bonsooooir (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Walpu insanatosire grabnica! De ce n-ai facut vaccin? (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Ala pofta buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edit: Noapte buna poke. This post has been edited by Bacardi_Girl: Jan 17 2008, 10:40 PM |
|
|
![]()
|
|
Papa bun si pentru voi:
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/chi.jpg) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 04:16 AM |
|