![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
multu, Ala, dar papa asta virtuala nu se compara cu cartofii prajiti din farfurie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
in noaptea asta imi fac de cap. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si Monti ce zice? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
i have a delicious salata de vinete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) to eat or not to eat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) monti s-a dus mai devreme la culcare azi! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Ma bag si eu sub paturica. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, multa sanatate! Nu-i de glumit cu racelile astea.
Ala, sa-ti fie de bine! Eu am cam luat-o in barba asta seara, ca m-am dus sa-l astept pe al meu la 20.20 si se pare c-am incurcat un pic socotelile. Initial trebuia sa vina la ora aia, dar dup-aia i-au schimbat biletul pentru 22.35, dar eu n-am mai verificat. Am avut ceva nervisori la burta, dar mi-au trecut cand l-am vazut ca apare. Mi-a luat 'Le petit prince' de A.S. Exupery....eu voiam Citadela, dar e buna si asta. Kalua, pe unde pleci? Va pup si noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
bai cam liniste asta seara pe aici! Diiiaaanitaaaaaaaaaa donde estas mujer?
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu va pup, vise ero(t)ice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
acilea; tocmai am dat doua ban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pentru nesimtire, tupeu si conturi clona. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
maat...CE ASCUNZI?!?! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/mf_hide.gif)
ce femeie paranoica! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
sintem o secta, roze! facem papusi de turta-dulce carora le roadem capu` cu dintii (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dumnezeule, in ultima vreme ori apar fete de milioane, ori se sparge conducta... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 11:14 AM |
|