![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Buna dimineata!(IMG:http://i192.photobucket.com/albums/z282/mbegno/funny/GarfieldWeekend.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hahahaha... asta nu-i mod de a incepe o zi de vineri! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Il bag pe motan la inviorare imediat.
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/garfieldmovie2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Are motanul o leneeee.....de unde atata inviorare????
Asa incepe vinerea....cu leneveala.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pup is io fete (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
am facut o ordoine la foc automat...ca a venit unu sa faca poze la birou pentru nush ce catalog.... sa vedeti ordine aici... ca niciodata... ca doar e birou de proiectare nu se poate sa fie ordine...daca nu-s minim 10 desene imprastiate nu ne simtim bine. si ceva piese pe care io tre sa le desenez la fel.... acum....ordine si disciplina frate... (IMG:style_emoticons/default/construction.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Albi, cred ca tu te-ai intelege f bine cu o colega de-a mea de aici - tot proiectanta. Eu vad in calculatorul ei si toata ziua invarte prin Autocad-ul ala.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
cati bani ia? ca vin la voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mah, sigur tu iei mai multi.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna dragutelor!
Mie mi-e cam somn, dar trag de mine. Albi, si la noi te-ar angaja mai mult ca sigur. E o criza de proiectanti in Bucuresti. Lxn, am uitat sa-ti spun aseara. La Ina unde-ai fost tu, a lucrat prietena mea. Ea mai stergea testerele de praf, dar ale ei colege erau niste lenese...asa ca nu ma mira ce-ai gasit acolo. Trebuie sa te rogi de ele sa-ti vanda ceva,si nu invers. Pup si spor la trebi sau invatat, dupa caz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
au scos ieir cei de la Agentia pentru Strategii Guvernamentale un studiu despre romanii din pensinsula. In Romania, salariu mediu pe care il castigau era de 150 de euro. In Italia sarea cu putin de o mie.
Diferenta e colosala zic eu, ai ales daca si colo si colo platesti chirie, facturi s.a. |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Io pic de somnnnnnnnnn!! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 09:16 PM |
|