![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare! ce ciripeala aici, daca e vineri! (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
eu abia am ajuns la job, dar astept sa plec, la un tratament la fata si acupunctura. de obicei adorm, asa bine ma relaxez. |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
albi, iubitul e mult spus. oricum a fost dragut, indeed (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) l-am rapit de la liceu (da, incep sa-mi placa minorii (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) u can call me crazy, dar dragostea e oarba, dom`ne (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
eu am 62kg la 1.80 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
La noi a venit un client care avea datorie de vreo 100 ron de asta vara si ne-a adus banii acum si ne-a adus si pizza sa ne mituiasca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .Am ce manca azi!!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
da io am un pic cam mult pt inaltimea mea...dar asta e... nu f grav.. si nu slabesc nici sa ma bati. ca nu merge nu ca nu vreau. si la mine e practic imposibil s anu mai mananc dupa 6 sau dupa 7 in conditiile in care ajung acasa la 7 si ceva rupta de foame!!
cu liceeni e bine!!! o sa-ti treaca repede!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar asa sunt ei dragalasi de mori...mici si pufosi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce liceeni, bre? Vreti sa intrati la corupere de minori?
Si eu mor de somn. Cred ca e ceva in aer... (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
diazepam (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ohh hello, sweethearts! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pe mine, ca de obicei, ma deprima prostia. Am ajuns si eu astazi la ultimul curs din semestru cu Dl. Prof. Balaceanu-Stolnici, un om de exceptie, dupa parerea mea. Asa m-au putut enerva niste dobitoace din anul 4 cu care am avut cursul, nu aveau pic de respect pentru asemenea somitate, au vorbit tot timpul, desi le atragea toata lumea atentia, ele nimic. Mai mult, s-au plictisit, dom'le, si au plecat in mijlocul cursului, pentru ca apoi sa se intoarca o pipita sa zica "Mi-am uitat fularul, ce sa fac acum, dom' profesor, trebuie sa ma duc sa mi-l iau." Asa-mi venea sa-i ard una dupa ceafa, cata lipsa de bun simt. A fost tare dezamagit dl profesor, desi tot anul se intelesese bine cu noi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Roxi, eu la aia nu mai calc, mi se pare lipsa de respect fata de ei insisi, in primul rand, si apoi fata de clientii lor. Chiar se asteptau sa cumpar ceva din imputiciunea aia? Forte, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) , nu te mai necaji, dau eu de baut deseara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropo, je propose une betie deseara, nush de ce-mi vine chefu de distractie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voulez-vous boire avec moi, ce soir? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
albi, n-ai mult, cred ca e tocmai bine. eu nu reusesc sa trec de 64 (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
pai da, mai, cu liceenii e fain, intineresti...bine, asta nu e nici mic, nici pufos, dar e dragalas asa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sziiiiiii, nu intru la corupere, ca in 2 saptamani, face 18 ani. ma abtin pana atunci (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) zic ca sunt sora lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
cati ani ai tu fluturel? ca pana la 23-24 nici eu nu reuseam sa trec de 55 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si acum nu pot sa trec de 62 da in minus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bine ca eu ma misc mai nervos doar cand ma intind (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
![]()
|
|
muicaaa...da` ai candidat la scheletul anului? eu ziceam ca-s slaba la 1.80m cu 62...dar tu la 1.71 cu pana in 55....muicaaaaaaaa (de fapt, e cam la fel= 1.71 cu 55 si 1.80 cu 65) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) think so..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd July 2025 - 10:39 AM |
|